Login/Registracija

STEVAN „zakucao“ svih šest DA, a žiri raspravljao ko ima celulit, a ko tromb!

Stevan Madžarević (21) dolazi iz Nove Pazove, a za nastup u drugom krugu odabrao je pesme „Kad tonem“ Saše Matića i „Lapsus“ Saše Kovačevića. Poznato je koliko je njegova mentorka Viki Miljković srčana kada se bori za svoje kandidate, pa smo to videli i sada dok je on pevao. Viki je đuskala, govorila „Bravo,“ „Je l’ da da je dobar,“ a kad je završio sa nastupom pritrčala je i zagrlila ga. U njegovoj podršci, pored mame, tate i drugarice, našla se i koleginica Marina Stankić koja je pre nekoliko godina stajala na istoj ovoj sceni. Nastup je završio sa svih šest „da!“

– Sine, prošao si! – odmah je rekao Saša Popović.

– Od prvog do sada, bio si najbolji. Nije bilo savršeno, ali bilo je dobro – komentarisala je Snežana Đurišić. 

A onda je Saša Popović, zamolio Dragana Stojkovića Bosanca da da svoj komentar, a njega je u ovoj emisiji proglasio za stručnjaka za stajling, dok je Karleuša revizor. 

157d34eba82e42d2cff40b47988387ab5287aa8d

– Šta će tebi krpice kad si tako visok, lep, a boja glasa ti je fenomenalna – počeo je Bosanac, pa se našalio na račun mentorke. – Vodi računa o dikciji, da ne pokvariš ovu dobru koju ima Viki. Prva pesma ti je bila ubedljiva, a u drugoj si sve vreme bio visok, mada mi to nije smetalo. Što se tiče stajlinga, taj svetlucavi sako, taj američki fazon, to se meni dopada. 

Onda je neko povikao – šta je ono, kecelja?

– Nije, to je za stavljanje jabuka i krušaka unutra, da dobije energiju kad krene kod mentora – objasnio je Bosanac, a onda ustao da protegne noge. 

Kada ga je Popović uputio gde će, on mu je rekao da mora da prošeta jer je dugo vozio, na šta je Jelena uskočila da mora da mu ne krene tromb s obzirom na godine. 

– Tako je Jelena, a valja meni tebe nervirati još mnogo godina – spremno je dočekao Bosanac. – Bolje bi ti bilo taj celulit da skineš! 

– To su isto trombovi – nasmejala se Jelena na provokaciju, pa pohvalila Stevanov stajling i frizuru, dok mu je rekla da mu je glas od milion dolara kada priča, dok se to tako baš i nečuje dok peva. 

I mentorka je pohvalila svog kandidata objašnjavajući da je bio redovan i vredan na svim časovima. 

Foto: Z. K. Munja, D. Milošević,
Autor: K. Obradović