Login/Registracija

STEFAN PONOVO U „ZVEZDAMA GRANDA“ Prošle godine su imali OKRŠAJ, a sada će mu ON biti mentor (FOTO)

Stefan Veličkovski odlučio je da okuša sreću i ponovo se prijavi za učešće u „Zvezdama Granda“. Stefan se predstavio pesmama „Prosjak i kralj“ Adila i „Sve je na prodaju“ Saše Matića. Nakon Stefanovog nastupa jedini tasteri koji su se upalili bili su ispred Đorđa i Viki. Ovaj Makedonac prethodne sezone bio je u timu Viki Miljković, pa je njegova bivša mentorka morala da povuče svoj glas, jer nema prava da ga ponovo uzme u svoj tim.

„Ne znam da li se sećate, ali ovaj momak je prošle godine imao okršaj sa Đorđem kada mu je rekao da bi on mogao da ga uči pevanju“, rekla je Marija. Viki nije imala pojma o čemu se radi, dok se Đorđe samo smeškao. Saša je pitao Stefana da li je to istina, a Makedonac je to potvrdio, iako se na njegovom licu videlo koliko mu je neprijatno. 

Đorđe je ipak potvrdio svoj taster i tako Stefana spasio ispadanja iz takmičenja već u prvom krugu. „Siguran sam da će biti bolan proces dok se između nas ne ispeglaju stvari, ali drago mi je što si u mom timu i što si mi baš ti prvo ptiče u ovoj sezoni“, rekao je Džordž, a Stefan je prokomentarisao da će njih dvojica sigurno lepo sarađivati. 

Sve što niste znali o Stefanu Veličkovskom saznajte OVDE. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić