Login/Registracija

ŠTA OVO BI? Žiri IZBACIO favorita, Ceca ŠOKIRANA, mentorka RAZOČARANA

Vladan Manić poznatiji kao Čapa iz tima Marije Šerifović večeras je, u petom krugu takmičenja, glas ukrstio sa Juliom Mihajlović koja brani boje tima Cece Ražnatović.

Na iznenađenje mnogih Čapa je direktno ispao iz takmičenja sa samo dva osvojena glasa, dok je Julia dobila šansu da se pet glasova još jednom pokaže u baražu.

– Znaš šta beskrajno je dosadno bilo. Osim toga što si bio klimav, nema te energičnosti, poruke, ma ničega osim trilera i lepe boje koju smo već čuli. Morao bi ili da se daješ više ili da menjaš repertoar- sugerisla je Sneža Vladanu.

Bez pogovora na Snežinu stranu stao je i Dragan Stojković Bosanac, kome se takođe nije dopala Manićeva interpretacija.

– Ovo je bilo još gore nego prošli put, sve je bilo ni slučajno za ovaj krug. A Julia, čulo se da si malo prehlađena, nigde te nije bilo. Sreća što ti je on bio duelista, inače ni ti ne bi ovoliko glasova dobila- objasnio je Boske.

Sa druge strane, Viki Miljkovič mimoišla se u mišljenju sa kolegama koje su prethodno komentarisale, i istupila sa potpuno drugačijom pričom.

– Prva pesma od Milančeta mi se dopala i pomislila sam da si se konačno negde pronašao i mislim da nisi za dva glasa. A kandidatkinja broj dva mi je delovala uplašeno- rekla je Violeta.

Borba koju je pokazao na sceni najviše se dopala Ani Bekuti koja je tu snagu i želju u Čapi i prepoznala i zato ga nagradila glasom.

– Meni je strašno žao što si ti ispao, nisi zaslužio, ovo je belika nepravda. Nisi moj kandidat ali strašno volim kako ti pevaš, ti imaš nešto i nisi uopšte bio loš večeras. Mi tražimo emociju i utisak što ti i daješ, ja sam šokirana što se ovo desilo- besno je i povišenim tonom branila Ceca Čapu, sa čim se i Saša Popović u potpunosti složio.

– Vladane, žao mi je što si ispao, ne treba da odustaješ, prijavi se i do godine, muzika je tvoj poziv i ti treba samo time da se baviš– razočarano je rekla mentorka Marija za kraj.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac