Login/Registracija

ŠTA ĆE JOJ MARIJA REĆI? Meliha Imširović otpevala hit Verice Šerifović (VIDEO)

Za kandidatkinju iz tima Marije Šerifović, Melihu Imširović Iz Gradačca kažu da njeno vreme tek dolazi i predviđaju joj veliki uspeh u „Zvezdama Granda“. Ali retko ko se seća da je ova 18-godišnjakinja učestvovala i u šouu „Neki novi klinci“, gde se izdvojila od ostalih takmičara po sjajnim interepretacijama narodne muzike. 

Moćne glasovne sposobnosti danas pokazuje u najgledanijem talent šouu i ne krije da se zahvaljujući mentorki mnogo pevački napredovala, što je i dokazala u ovonedeljnoj emisiji „Zvezde Granda Specijal“, kada je uživo otpeva čuvena dva hita. 

Ona je prvo na suvo izvela pesmu „Ne dam bolu da me slomi“ koju u orignalu izvodi Verica Šerifović, a zatim ceo studio podigla na noge Stojinim hitom „Moje srce ostariti ne sme“.

– Beč ima svoje bečke dečake, a mi prave umetnike – konstatovala je voditeljka Vesna Milanović nakon što je Meliha svojim moćnim glasom sve oduševila. 

Mnogi su konstatovali da neodoljivo i fizički i glasovno podseća na Džejlu Ramović, a vi u videu ispod poslušajte kako je uživo otpevala dva narodnjačka hita. 

……

POGLEDAJTE I 

KIDA u „Zvezdama Granda“, ali i u LJUBAVI: „VERENA SAM, biće svadbe“ (VIDEO)

Foto: Printcreen,
Autor: I. Ankić