Login/Registracija

Šta će Boske reći za NOVOG ZETA? Džidža PRIZNALA: „Tata MORA sve da AMINUJE“

Posle duže pauze u svojoj muzičkoj karijeri, koju je rešila da napravi zbog studija, pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Džidža Stojković, vraća se na velika estradna vrata. Pre samo nekoliko dana najavila je svoj povratak novom numerom „Ekstaza“, a za portal Gand Online otkrila je šta je motivisalo da baš u ovom trenutku iznenadi publiku.

-Moram da kažem da sam jako dugo čekala neku dobru pesmu i Ditza, inače novo ime na estradnoj sceni, mi je ponudila duet. Naravno, moji dugogodišnji saradnici Mihajlo i Đura stali su iza celog projekta, tako da najavljujem ludilo svakako. Moram da kažem da me svakako i zbog cele ove situacije sa pandemijom nije bilo dugo pa nisam htela ni sa čim da žurim preterano. Uvek će da me pogura dobra pesma, to me vozi- otkrila je pevačica.

Sa kim se najviše konsultuješ oko svojih koraka u karijeri i da li ti tata, s obzirom na to da je vrstan muzičar, daje određene smernice i savete?

-Najviše se savetujem sa mojim saradnikom Mihajlom jer u njega imam mnogo poverenja, ipak smo generacija. Ali naravno da je tata Boske uvek tu, on mora da aminuje sve. Ono što je bitno je da on nikada ne sumnja u mene, bude tu da daje smernice i savete. Ipak, on je moj učitelj u koji god žanr da se upustim.


Poznata si kao neko ko voli izazove i promene, da li da očekujemo neočekivano kada si ti u pitanju ili ćeš ipak ostati dosledna svom stilu?

-Pa naravno neočekivano! Poznato je da ja volim da eskperimentišem, uživam u tome i svi znate da se ne bavim plagijatima, već sa svojom ekipom uvek jurim neki nov zvuk i kvalitetan. Ljudi svašta očekuju od mene, tako da ne sumnjam da ću ih iznenaditi i ovaj put. Devojka sa kojom sam snimila duet mi je baš legla, mislim da će ovo biti prava bomba.

Tvoj otac je deo žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ koje je i tebe vinulo u zvezde, te vrlo često možemo čuti tvoje ime i u aktuelnoj sezoni. Da li se uvek slažeš sa njegovim mišljenjem ili pak nekada imaš suprotne stavove od njega?

-Ne, baš slabo pratim jer mi on uvek prenese šta se desilo na snimanju i naravno da je on uvek u pravu.


Nedavno si istakla da si se ozbiljno posvetila studentskom životu, pa nas zanima kako napreduješ na tom polju? Šuškalo se da si odlučila da se nakon studija preseliš u Ameriku, ima li nekih noviteta i po tom pitanju?

-Odlično guram faks, završiću do sledeće godine, bitno je da sam za sada redovna na predavanjima. Dosta sam veliku pauzu napravila, tako da se sada lagano vraćam knjigama jer muzika je moj život i želim da znam što više mogu. Amerika će sigurno biti, nadam se, jer mnogo volim tamo publiku i naš narod generalno svuda u svetu, tako da se radujem svakom odlasku tamo.

Tvoj ljubavni život intrigira mnoge, da li si u 2022. godinu ušla zaljubljena ili se još uvek nadaš onom pravom?

-Konačno sam zaljubljena! (smeh)


POGLEDAJTE I

Džidžu nazivaju DOBROM PRILIKOM, tata Boske osporava: “NIJE VALJDA POBUDALILA DA SE NUDI“

Pevačica DEMANTOVALA da NAPUŠTA SRBIJU, a razlog je NEVEROVATAN

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović