SRAMOTA! Pretučena ZVEZDA GRANDA: „Tukli su me PENDREKOM dok sam BESPOMOĆNO LEŽALA na podu“

Nekadašnja učesnica šoua „Zvezde Granda“, Marina Radosavljević pretučena je sinoć u rodnoj Vrnjačkoj Banji.

b89e3d395038162270bfdc2ffceb1da43cd753f7

Kako je napisala u svom postu na Fejsbuku, napad se dogodio ispred lokala u kom je tu noć trebalo da peva. Na nju su nasrnula dvojica maskiranih muškaraca koji su je prskali suzavcem i tukli pendrekom. 

– Večeras mi se dogodila jako strašna stvar oko 19. 30 sati, strašna za svaki nežniji pol prvenstveno, a onda za ženu koja se bavi javnim životom, muzikom najpoštenije. U neverici sam, ali sam dobro i stabilno psihički toliko da pokušaj zastrašivanja, prebijanja i eventualnog ubistva mogu podvesti pod kukavičluk i loš sistem funkcionisanja današnjice i sve puno dalje od srca i Boga – napisala je Marina i zapitala se:

– Jesmo li mi u Teksasu ili Vrnjačkoj Banji, Srbiji?! Osećam se isključivo razočarano i nezaštićeno!

65c77cfe5d9549f6148153b7bdfa96b1f0f2c816

Pevačica je opisala kako je izgledao napad ispred lokala u kom je trebalo da ima nastup, a podelila je i fotografije iz bolnice.

– Izašla sam iz auta, dva krupnija, maskirana muškarca bez bilo kakve verbalne konverzacije su me napala. Jedan od njih nespretno prskao je suzavac, drugi oborio i obojica tukli pendrekom bez bilo kojih meni znanih motiva. Dakle, ko god da je i šta god se ovime trebalo postići, treba ga biti veliko sramota, po bilo kojim osnovama i istim motivima. Uzdam se u sistem i ispravnost nadležnih organa Vrnjačke Banje i šire, svih kamera – stoji u njenoj Fejsbuk objavi u opisu nemilog događaja i fotografije iz bolnice. 

– Ovakve nemile stvari se dešavaju ženi, nečijoj ćerci, sestri, pa tek onda pevačici! Danas meni, sutra ko zna kojoj! I da, još jednom želim reći, majmuni jedni, sram vas bilo i kako možete, istim tim momcima, sada vec možda i nalogodavcima, kao što sam im izgovarala sa česticama spreja u ustima, dok sam bespomoćno ležala na podu i gledala kako nošalantno blago trčećim korakom preskaču korito Vrnjačke reke i odlaze – istakla je Marina, a ubrzo zatim i na svom Instagram profilu pokazala posledice napada. 

8d224e68ee5548c03b2e50c47b594b2caeeab17d

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić