Login/Registracija

Spreman na VELIKU TRANSFORMACIJU: „Mislim da to publika zahteva, ne valja biti isti“

Finalista prošle sezone „Zvezde Granda“ Muharem Hadrović prepoznatljiv je po svom osmehu i veselom duhu, ali i po svojoj frizuri. Osim što je često pevao pesme Zdravka Čolića, mnoge je i podsećao na njega, posebno kada pomere šiške i namešta kosu tokom nastupa.

– Ne smetaju meni moje šiške, moja frizura je nekako moj ukras- priznao je pevač i dodao da je sad odlučio da pušta kosu upravo zbog tog poteza tokom pevanja.

Poznato je da su žene na estradi sklone čestim promenama i eskperimentima kada je u pitanju frizura ali i boja kose, dok se jači pol ređe odlučuje na takav korak, osim ukoliko si Đorđe David ili Saša Kovačević.

– Ako si Đorđe David možeš nalakirati nokte i ošišati se onako kockasto. Ženama je lako, mada u poslednje vreme sve to rade i muškarci. Recimo Saša Kovačević, on je sad smeđ, pa onda plav pa crn- rekao je Muharem za Grand News, te priznao da to možemo očekivati i od njega.

– Treba praviti promene, mislim da to danas publika zahteva, ne valja uvek biti isti- zaključio je bivši takmičar najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a nama ostaje da vidimo kakvu transformaciju nam sprema.

POGLEDAJTE I

Muharem Hadrović otkrio razlog zašto nikada ne bi bio sa PEVAČICOM U VEZI!

Važi za NAJVEĆEG ZAVODNIKA u „Zvezdama Granda“, a pre samo tri godine izgledao je POTPUNO DRUGAČIJE (FOTO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović