Login/Registracija

SPEKTAKL U MAKEDONIJI: Marija Šerifović digla Skoplje na noge (VIDEO)

Pop zvezda Marija Šerifović otpočela je turneju po regionu, a prvi u nizu velikih koncerata sačekao ju je sinoć u Skoplju u dvorani Boris Trajkovski. Skoro tri sata više od 10 hiljada ljudi pevalo je neumorno sa Marijom u glas njene najveće hitove.


Pevačica je koncert otvorila svojim hitom „Deo prošlosti“, a tokom nastupa pevala je i pesme pokojne makedonske muzičke zvezde Tošeta Proeskog. Na ovom sjajnom koncertu Marija je napravila i jedan presedan i otpevala pobedničku evrovizijsku pesmu „Molitva“, koju poslednjih godina insistira da njoj publika peva.

„Otpevala sam Molitvu jer mi je ovo prvi veliki koncert u Skoplju, a tako divnoj publici ne možeš reci ne“,  kaže pevačica i prenosi utiske sa muzičkog spektakla. “ Bilo je neverovatno! Fenomenalna atmosfera me je nosila sve vreme toliko da ne osetim umor. Hvala publici u Makedoniji koja mi je priredila senzacionalno veče, a nadam se da sam i ja njima jednako uzvratila“, ističe Marija, koja već uveko sprema velike koncerte u beogradskoj Areni 24. maja i sarajevskom Koševu 23. juna.

Pogledajte kako je bilo na koncertu u Skoplju: 

Foto: Promo ,
Autor: N. Pantelić/I.Ankić