Login/Registracija

SPASIO NEPOZNATU DEVOJKU NA NASTUPU: Emrah Emšo iskreno o svom životu (VIDEO)

Emrah Emšo nedavno je objavio pesmu „101 ruža“, koja je pravog letnjeg ritma i za kratko vreme osvojila je srca publike.

Nekadašnji učesnik „Zvezde Granda“, može da se pohvali da ima dosta posla, kako u Bosni i Hercegovini, tako i po Srbiji.

338a6298cdd7c70ad24b4d1a1f9e51543c02b842

U Bosni mnogo više nastupam. Još uvek nisam postao regionalni pevač. Na mom nastupu naravno ima mnogo više žena, i zadovoljan sam– odgovorio je Emrah.

Skoro je imao nastup u Beogradu, a kako se osećao povodom toga, bio je otvoren mladi pevač.

-Imao sam odgovornost i tremu, moj prvi nastup u Beogradu. Kada ti se dešava nešto prvi put prosto nosiš i takva osećanja. Kada je krenula svirka video sam da je sve normalno. Bio sam iznenađen koliko je došlo ljudi.

13be72382ae7856d2b8662273e7d129b91b97afe

Emrah se prisetio svog učešća u „Zvezdama Granda“, koliko god se činilo da je neko dobar u onome što radi, on je ipak imao veliku tremu.

Sećam se, moj prvi izlazak, mislio sam da ću pasti u nesvest. Kako je vreme odmicalo i kako sam prolazio bilo je lakše, trema se smanjivala– iskren je Emšo.

Za Emraha kruže samo pozitivni komentari, trudi se da svaki njegov nastup prođe bez incidenta. Iako se pre godinu dana desio jedan, gde je pevač pomoga devojci koja je imala problem sa momkom.

Sada kao javna ličnost i prepoznatljiva osoba, pevač je ostao skroman.

Šta je još rekao, pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B. Stuparušić