„Ovo blamiranje“, opšti haos u „Zvezdama Granda“ zbog Breskvice: „Kapriam da je trend da to pevaš, ali…“

ipiccy image 59

Nastup Sofije Đekić i Irme Hasić izazvao je pravu buru u „Zvezdama Granda“, sve zbog pesme Anđele Ignjatović Breskvice „Gnezdo orlovo“.

Naime, Sofija je odabrala pesmu koja je ove godine bila u konkurenciji za Evroviziju, a njena interpetacija podelila je žiri u najgledanijem takmičenju.

Sofija Đekić i Irma Hasić duel Zvezde Granda

Duel se završio rezultatom pet prema tri u Sofijinu korist, a obe devojke će večeras ponovo nastupiti u baražu.

Đorđe je prvi u svom komentaru rekao da je Sofijina intrepretacija bila blam, a to se nikako nije dopalo njenom mentoru Miliju koji je odmah ušao u sukob sa njim.

-One su dve pevačice koje su pevale falš, odlučio sam se za onu koja mi je bila slađa na sceni i za onu koja se manje blamirala.Sofija, mislim da je ovo veliko blamiranje što si uradila u prvoj, pogotovo u drugoj pesmi. Ja sam sigurno glasao za dvojku, sto posto sam glasao, poravite ove tastere konačno. Još mi je i Mili rekao da glasam, ja sam mu rekao da sam već glasao – rekao je Đole, dok je Mili negovovao jer nije dao glas njegovoj takmičarki:

-Ništa ti nisam rekao i nisi zaslužio moje reči. Od mene nisi zaslužio.

Ovaj sukob se nastavio tako što je Đole prozvao Milija „ćelavi“, a on mu je odgovorio da je ima glavu u obliku kante. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Snežana i Marija su u svom izlaganju donekle imale sličan stav, dok je Šerifovićeva istakla da Sofija nije pogrešila u izboru Breskvicine pesme.

0A0A0346 2

Opšti haos u Zvezdama Granda zbog Brekvice

-Meni je takmičarka broj jedan bila mnogo bolja od broja dva – rekla je Snežana, dok se Marija odmah nadovezala:

-Irma, ja sam gotovo uvek bila na tvojoj strani, ali večeras ne mogu da odbranim taj stav. Zaista je bilo previše falševa. Dala sam glas takmičarki broj jedan, dopala mi se prva pesma, okej ideja da pevaš Breskvcu, kapiram da je to trend i to je u redu, ali ti je bolje legla prva pesma.

0A0A9967

Svi dobro znaju da je Brekvica bila glavni Cecin favorit na „Pesmi za Evroviziju“, pa je i u komentaru Sofijinog nastupa istakla da se njoj večeras dopalo kako je tu numeru otpevala.

-Meni je Irma danas bila u lošijem izdanju, nego što smo od nje navikli do sada. Podržala sam te zbog minulog rada, svako može da ima loš dan. Znam šta od tebe mogu da očekujem, pa ti ovo danas nisam zamerila. Sofija je meni bila dominantnija, Breskvicinu pesmu si otpevala fenomenalno, emotivno, uživala sam stvarno – rekla je Ceca.

Popović je onda napomenuo da Ceca nije dala dobro objašnjenje, jer se sada kako je naveo glasa na osnovu nastupa i pevanja, a ne minulog rada, što je Cecu dodatno iznerviralo.

-Znam kako devojka peva i koji je kapacitet, moje je pravo da li ću da je podržim ili ću da je sapletem. Rešila sam da je podržim jer to zaslužuje, tačka kraj – kazala je Ceca besno, a onda je Bosanac stao u njenu odbranu.

-Popoviću, ne možeš da budeš toliko navalentan. Ne znam do kada Ceci ugovor važi, ali ti si rano krenuo.

0A0A9977 1

Viki se naravno saglasila sa kumom Cecom, pa je i ona u svom komentaru istakla da je Sofija odlično otpevala „Gnezdo orlovo“.

-Sofijono blamiranje ja nisam videla, ni čula. Super si otpevala Breskvicinu pesmu. Izazvala je ta pesma i neke emocije i prva pesma je bila odlična. Irma, ti si jako lepa, tvoj nastup mi je večeras bio jako simpatičan – rekla je Viki, a zatim je Keba dao završni komentar:

-Irma, slažem se sa Cecom da možeš mnogo bolje. Devojke, bile ste odlične večeras, zaslužile ste baraž.

0A0A0247

Na samom kraju su i mentori dali svoje završne reči, a ni Mili ni Bosanac nisu bili zaodovoljni ishodom glasanja žirija.

-Irma, ti si meni bila bombonica, jedina si pravi zabavnjak ovde. Što se Sofije tiče, ne znam kako ova druga pesma ovako. Vi mislite da je etno pevanje samo podvriskivati, i prva pesma nije etno. Nemoj da brkamo stilove – rekao je Bosanac.

-Samo jedna mala informacija, Sofija je završila etno pevanje i ona zna kako se peva. Bila si fantastična u obe pesme, nisi imala falševe. Neka publika oduči i neka šalju komentare kada čuju to – zaključio je Mili.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković