Login/Registracija

Snežin voljeni Vanja spasio ženi život usred emisije: „Bio sam zatečen u tom trenutku“

Da se srodne duše pojave onda kada se najmanje nadate svedoči ljubavna priča Snežane Đurišić i njenog partnera doktora Vanje Miloševića.

Iako Vanja nije deo javnog sveta jedan je od omiljenih gostiju u gotovo svakoj emisiji, a nedavno je gostujući sa Snežom u „Zvezde Granda Specijalu“ ispričao neverovatnu situaciju koja ga je zadesila upravo u Grandovom studiju.

-U jednoj od emisija se desilo da sam nekoj ženi pomogao na način na koji ja kao lekar mogu. To je bila vrlo specifičlna emisija u kojoj sam ja trebao da govorim o svojim iskustvima vezana za moju profesiju i u jednom trenutku je voditeljka dala divan predlog s obzirom da su većinom žene bile u publici. Zapravo pitala ih je da li bi neko pristao na pregled, a ja sam bio zatečen u tom trenutku. Bili su paravani, medicinska sestra, sve isto kao u ordinaciji- počeo je priču Vanja, a potom epilogom te situacije šokirao mnoge, ali i izazvao veliko divljenje.

-Javila se jedna žena na moje iznenađenje, a ja nisam baš sklon tome da mogu da se iznenadim. Stvarno smo imitirali ordinaciju, tu je bio paravan i uradili smo pravi pregled. Uzeli smo bris i ja sam ga odneo kod mene na kliniku i ispostavilo se da rezultati nisu dobri. Pozvao sam tu ženu, uradili smo veliku operaciju i spasili život- ispričao je Milošević nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

Podsetimo, Sneža se nedavno prisetila Vanjinog i njenog prvog susreta, a malo ko zna da je par u ljubavnom odnosu samo šest godina iako se poznaju duge dve decenije.

-Jelena Bačić Alimpić je imala promociju svoje knjige i ona me je pozvala, a ja sam se premišljala jer mi najteže pada spremanje, ali na kraju sam otišla i samo sa leđa mi se pojavio: „Sneška, dobar dan, ajde ako ne žuriš svarti da popijemo piće“– ispričala je pevačica.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović