Nastavljamo u pravom ritmu: Žurka u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ pred najradosniji hrišćanski praznik (VIDEO)

Sjajna atmosfera i pregršt dobre muzike obeležiće i današnju emisiju „Zvezde Granda Specijal“, a razlog je naravno dobro poznat, jer sledi najradosniji hrišćanski praznik.

VESNA MILANOVIC I SINISA MEDIC ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO MUNJA 24 ok

Nakon što su se gledaoci uz vrhunske hitove dobro zagrejali u novogodišnjem izdanju ove popularne emisije voditeljski par Vesna Milanović i Siniša Medić odlučili su da i danas nastavimo u istom ritmu.

VODITELJI SA GOSTIMA ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO MUNJA 7 ok

Naime, emisija koja će se danas emitovati od 13.30h na kanalu Pink televizije, obilovaće dobrom pesmom i biće pravi poklon gledaocima za Badnji dan i predstojeći Božić koji se sutra obeležava po julijanskom kalendaru.

ACA ILIC I SNEZANA DJURISIC ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO MUNJA ok

Za ovaj nezaboravni muzički ugođaj potrudiće se Snežana Đurišić, Dragica Radosavljević Cakana, Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić, Stefan Kosmajac i Dejan Nedić Tejovac, i to uz pratnju orkestra Miloša Pavlovića Kike.

DEJAN TEJOVAC ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO MUNJA 8 ok

Sasvim je sigurno da dobrog raspoloženja neće manjkati, a provod je zagarantovan kao što je to bilo i prošle subote kada su u pravom novogodišnjem zagrevanju uz vas u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ bili Uroš Živković, Dragica Zlatić, Ivana Dimkovski, Goga Gačić, Aleksandra Dabić, Oliver Mijaniović, Milan Mitrović i Vanja Mijatović uz pratnju orkestra Miloša Pavlovića Kike.

VODITELJI SA GOSTIMA ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO MUNJA 1 ok

Ovo je i više nego dovoljan razlog da se i ove subote družimo od 13.30h na TV Pink. Emisija „Zvezde Granda Specijal“ bila je tokom prošle godine najgledanija u svom terminu emitovanja svake subote, mi vam se zahvaljujemo na poverenju i želimo Srećan Badnji dan i predstojeći praznik rođenja Hristovog, kao i sve najbolje u 2024. godini.

BONUS VIDEO: Velika novogodišnja žurka u emisiji Zvezde Granda Specijal

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić