Slavlje u porodici Nemanje Đurđevića: Pevač priredio supruzi iznenađenje godine, a jedan detalj govori sve o njihovoj ljubavi: „Moje želje su ispunjene“ (VIDEO)

Nakon takmičenja u „Zvedama Granda“, Nemanja Đurđević postao je jedan od najtraženijih mladih pevača koji nastupa punom parom, a u moru poslovnih obaveza odvojio je nekoliko slobodnih dana kako bi uživao sa porodicom na odmoru.

Za razliku od većine njegovih kolega koje za letovanje biraju poznate lokacije, Nemanja je odabrao Albaniju gde je sa suprugom, sinom i ćerkom odseo u lukusuznom hotelu na obali mora.

368453827 1420971598476103 653040050752204850 n 1

Pevač svakodnevno objavljuje fotke i snimke sa porodicom na kojima se vidi koliko uživa u vremenu koje provodi sa njima, a juče je bio poseban dan jer je njegova supruga Anđela slavila rođendan.

jio 3

Iako su zajedno godinama i imaju dvoje dece, Nemanja i dalje vodi računa da svoju lepšu polovinu iznenađuje, zbog čega je odlučio da joj priredi još jedan romantični momenat.

njii

Naime, Anđela je podelila video zalaska sunca na koji puca pogled sa vrha hotela gde je sačekala torta sa čestitkom kao i narukvica sa posvetom ljubavi. Na sminku se vidi ćerkica kako pokušava da dohvati tortu, kao i Nemanja koji drži sinčica u rukama.

Moje želje su sve ispunjene– napisala je njegova supruga, dok su se u komentraima nizače čestitke i pohvale za iznenađenje koje će sigurno zauvek pamtiti, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Pevačice na omotima svojih prvih albuma:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić