Pevačica u svojoj luks vili ugostila koleginicu: „Nijedno more ne može da zameni čaroliju koju ima na Petrovaradinu“

MG 6085

Kada je tokom pandemije korona virusa Klaudija Klanac Pušković, nekadašnja finalistkinja „Nikad nije kasno“, odlučila da renovira porodični dom na Petrovaradinu i pokrene novi biznis, nekadašnja vaspitačija i pevačica bila je skeptična.

Danas, skoro tri godine od pokretanja biznisa „vila na dan“, Klaudija ima „pune ruke posla“. Njena oaza mira je mesecima unapred bukirana, ali je ipak našla vremena i mesta da u njoj ugosti koleginicu, pevačicu Izvorinku Milošević.

klaudija i izorinka

Ove dve dame uživale su u prostranom dvorištu, kraj bazena, a ono što je Izvorinku posebno dirnulo jeste što je njena koleginica, uprkos tome što je vila konstantno zauzeta, našla način da je ugosti.

klaudija bazen

-Divan dan… Petrovaradin na korak do obožavanja, a to je zbog gostoprimstva moje koleginice i prijateljice Klaudije, inače soliste Radio Televizije Vojvodine. Priredila nam je suncem obasjanu nedelju u svojoj vili,nijedno svetsko more ne može da zameni čaroliju toplog, srdačnog gostoprimstva gde postoji sve za sreću. Porodični prelepi bazen i sve divote i lepote za kompletno uživanje sa dragim ljudima– poručila je ushićeno Izvorinka, a zatim se zahvalila koleginici što joj je priredila dan za pamćenje.

– Hvala Klaudija, iako je tražnja za tvojim čarobnim mestašcem velika, verujem da ćeš uvek naći mesto za nas! Hvala ti– istakla je Izi.

klaudija i izvorinka milosevic

Inače, Klaudija je nedavno otkrila kako je došla na ideju da od stare kuće napravi biznis.

-Prodala sam svoj petnaestogodišnji biznis sa slatkišima i upustila se u nešto potpuno novo. Još kao dete sam maštala da imam svoj bazen i krenula sam da uređujem jedan deo porodične kuće u nameri da napravim malu oazu za sebe i svoju porodicu. U međuvremenu javila se ideja da bih mogla da je izdajem i na taj način imam dodatne prihode i vremena da se bavim svojom velikom ljubavlju, pevanjem- rekla je Klaudija koja je svu ušteđevinu uložila u renoviranje, vodila računa o svakom detalju i trudila se da prvenstveno prostor bude konforan i funkcionalan. 

– Sama sam osmislila sve oko opremanja prostora, od pločica do plafona, enterijera i eksterijera, boja zidova, detalja, dekoracija itd… Što se tiče kapaciteta on je 4+1. Objekat nije namenjen za žurke, proslave, već isključivo za miran porodičan odmor i uživanje, a nalazi se u mirnom delu Petrovaradina, na samo nekoliko minuta od Petrovaradinske tvrđave – objasnila je pevačica.

klaudija nnk

Iako vodi računa o svemu i ima najveća zaduženja u kući, priznaje da često ima i pomoćnike. 

Ozbiljan je ovo i odgovoran posao i volim da je sve pod konac. A reakcije ljudi su sjajne, kažu da smo posebni. Pogotovo su oduševljeni slanom vodom u bazenu, ekološkim solarnim panelima i našom baštom sa ukusnim organski gajenim povrćem -zaključila je Klaudija za Grand.

BONUS VIDEO: Kuća Miloša Bojanića u Crnoj Gori

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić