Login/Registracija

Zategnuta pozadina u prvom planu: Skinula se finalistkinja Zvezda Granda i pokazala čime raspolaže (VIDEO)

20230726 163142

Finalistkinja šesnaeste sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Ivona Damjanović trenutno odmara u Grčkoj.

Mlada pevačica je rešila da napravi kratak predah od poslovnih obaveza, a mi smo došli u posed njenih fotografija sa plaže.

20230726 163138

Ivona uživa sa prijateljima, po ceo dan vreme provode na obali mora, a ostatak vremena provode u šopingu ili u restoranima.

Mnogi su tvrdili da je Ivona najzgodnija učesnica ove sezone, a nakon nastupa u finalu prozvali su je naslednicom Tee Tairović, ne samo zbog pevanja, nego i zbog izgleda.

20230726 163130

Ivona je uvek isticala da vodi računa o fizičkom izgledu, a tome svedoče videi i fotografije do kojih je došla naša radakcija.

Vitkom linijom je mamila uzdahe na plaži, možemo da primetimo da redovno vežba jer je sve na svom mestu. Osmeh ne skida sa lica, pa smo se zapitali da li se nakon finala možda zaljubila.

Podsetimo, Ivona se odmah nakon finala oglasila na društvenim mrežama, a tom prilikom se zahvalila mentorki, ali i svima koji su glasali za nju.

-Ljudi moji, došao je kraj našem druženju u Zvezdama Granda. Međutim ovo je tek početak za mene, a u budućnosti vam spremamo mnogo lepih stvari. Hvala što ste glasali i ostali uz mene do samog kraja. Još jednom, neizmerno hvala mojoj mentorki, čoveku i prijatelju Ani Bekuti – poručila je ona.

BONUS VIDEO – Ivona Damjanović o takimičenju:

PROČITAJTE I:

Foto: Privatna Arhiva,
Autor: A.Milinković