Login/Registracija

„SIKTEROM“ napravila BUM, a sada priznaje: „NISAM BILA ZAPAŽENA, ali SADA JE SVA PAŽNJA moja“

Nema mnogo pevača tu sreću da im prva pesma zaživi i postane pravi hit, a pravu bum na samom početku karijere doživela je Zorana Mićanović.

Naime, nekadašnja učesnica takmičenja „Zvezde Granda“ u prethodnoj godini objavila je numeru „Sikter“ koja je za nekoliko dana ušla u sve trendinge u regionu.


Iako je danas ponosna vlasnica jedne od trenutno najslušanijih pesma, mlada pevačica priznaje da nije očekivala takavu slavu.

– Ovo je sve bilo iznenada. Mili je verovao u tu pesmu, ja nisam. Čula sam da je dobra, ali tako se prosto desilo. Doduše, nisu mnogo ni verovali u mene da ću da napravim ovaku pesmu ali eto– ispričala je Zorana u emisji „Grand Parada“.


Veliki hit nosi sa sobom i veliki teret, s obzirom da publika ima velika očekivanja od svakog narednog projekta, međutim Mićanovićevu to ne plaši.

– Nova pesma izlazi verovatno u januaru i gledam da spemim sa Milijem. Mislim da će možda da bude bolje od siktera– tvrdi Zorana.


Svedoci smo da su mnogi učesnici najpopularnijeg takmičenja napravili velike karijere iako se nisu plasirali u finale, a na svoj uspeh ponosna je i mlada pevačica.

– Nisam bila toliko zapažena u „Zvezdama Granda“ ali kada sam snimila ovu pesmu pažnja se preusmerila ka meni- iskrena je bila ona.

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I 

“Neću smeti sama!“ Evo sa kim se Zorana SELI ZA BEOGRAD i koji BIZNIS POKREĆE

POKORILA REGION: Pesma Zorane Mićanović hit i u Turskoj (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić