Login/Registracija

Sidik Šabanović otkrio sve detalje tajnog venčanja: „Sve se odigralo brzo“ (VIDEO)

Pevač Sidik Šabanović vratio se u velikom stilu u „Zvezde Granda“, a prošle subote je svojim nastupom ostavio sve bez teksta, dok je u fokusu osim njegovog pevanja bila je priča o tajnom venčanju.

Ne krije da ga je poziv da se vrati u takmičenje obradovao, a sa nama je iskreno razgovoarao o aktulenim dešavanjima kako iz poslovnog, tako i iz privatnog života.

SIDIK SABANOVIC 23 GOD. VISOKOBIH 5

-Moram da vam kažem da je tek sada pravo zanimljivo, nešto što nije bilo pre, prvi novitet. Malo treba da se naviknem na ovakav režim takmičenja, ali je za mene sada super. Lepo mi je što sam ponovo ovde, drago mi je što smo svi ponovo na okupu – počeo je on za Grand i otkrio kako je reagovao kada je dobio poziv da se vrati nazad:

-Kada me je Dejana nazvala, rekla mi je da li želim da se vratim, ja sam odmah pristao. Lepo je ovde, upoznavanja nova i druženje, tako da jedva čekam da dođem.

IMG 4397

Sidik ističe da ga posebno raduje činjenica što je mentor Dragan Stojković Bosanac odabrao baš njega da se vrati u takmičenje.

-Mnogo mi znači što me je Bosanac odabrao, to je čovek koga vredi poslušati, vredi da se radi sa njim. Njegovo znanje je neprocenjivo– rekao je Sidik za Grand.

SIDIK SABANOVIC 23 GOD. VISOKOBIH 3

Bosanac je takođe obelodanio u emisiji da se Sidik nedavno tajno oženio, a mladi pevač za Grand otkriva kako je počela ljubav sa suprugom.

-Moja žena sadašnja je iz Gradašca, mi smo se upoznali na jednoj svadbi, to je baš bilo onako spontano. I sve se desilo u vrlo kratkom vremenskom periodu. Ona je bila u Sloveniji sa sestrom i ocem, tamo je studirala, mi smo se dogovorili hoćemo li… Otišao sam po nju i doveo sam je kući. Kada je ovaj posao u pitanju, imam podršku od žene, porodice i svih, tako da sve je super za sada – zaključio je Sidik, a video pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO – Atomska Mina o novoj sezoni:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković