Login/Registracija

ŠESTICA K’O VRATA! Da li je ovo nova Džejla?

Kao što je i bilo očekivano, kandidatkinja iz tima Marije Šerifović, Meliha Imširović (18) iz Gradačca, BiH, osvojila je svih šest glasova kada je nastupila sa pesmama “Javi se oteraj tugu“ i “Požuri ljubavi“.

– Ti si bila u “Nekim novim klincima“?-pitao je Saša a kada je Meliha potvrdno odgovorila, dodao je- Mi smo ih sve pripremali jednog dana za “Zvezde Granda“ i to se čuje.


– Meni strašno liči na Džejlu. Po finoći, tačnosti u pevanju, osobenosti. Marija te je sašila. Prelepo izgledaš na stejdžu, on ti pripada. Alal vera jer ja otprilike znam koliko su teške ove pesme- iskreno je komentarisao Đorđe David.

– Sugestivna si dok pevaš, prenosiš energiju na nas. Bravo devojčice!– dodala je Ceca, a zatim je Bosanac dao svoj sud na sebi svojstven, duhovit način.

Može li ljubavnik da kaže? Tvoj nastup je ubedljiv, nažalost ostaješ kod Marije, upropastiće te čim ti da svoju pesmu. Šalim se. Ti si perfektna.

– Ona je jedna od polsušnijih đaka. Bravo Meliha, hvala što si me učinila ponosnom. Bila si bez greške!- rekla je mentorka Marija za kraj.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac