Nakon razvoda ponovo veruje u ljubav: Oženio se Semir Jahić! Ovo su svi detalji tajnog venčanja

semir jahić ženidba
Foto: Z.K.Munja

Pevač Semir Jahić stao je po drugi put na ludi kamen, a njegvojj sreći nema kraja.

Semir koji inače retko govori o privatnom životu želeo je da sačuva i novi brak od očiju javnosti, ali ipak nije odoleo a da se ne pohvali kako je napokon ponovo stavio burmu na svoj prst.

Oženio se Semir Jahić

On je objavio fotografije sa suprugom, ali nije želeo da otkriva više detalja o svojoj nevesti, osim da je na ludi kamen stao u petak 16. februara.

Snapinsta.app 428438346 264399136697756 376738558540808927 n 1024
Foto: Printscreen Instagram semir.jahic

Semir Jahić je retko govorio o prethodnom braku

Podsetimo, Semir je nedavno za Grand, prvi put otvoreno govorio o razvodu, a tada je priznao da mu je svaka sledeća veza trajala samo tri godine i da je problem u svakoj njegovoj vezi do sada bila ljubomora.

-Ja inače ne pričam mnogo kada gostujem u emisijama o privatnom životu, uvek mi je fokus karijera i pesme. Kad smo već čačnuli to pitanje, jeste, bio sam oženjen. Oženio sam se 2008. godine, imao sam tada 21 i bili smo u braku tri godine. Bio sam mlad i sve je bilo super u vezi, onda je došlo do nekih nesuglasica kada smo rešili da stavimo takču na našu ljubav – rekao je nedavno i dodao:

semir jahic priznao ozenio bih pevacicu 2
Foto: F.Pavlović

Semir Jahić priznao šta mu je nedostajalo u vezama

-Posle braka sam imao dužu vezu od tri godine, onda sam ponovo imao verenicu i ta veza je trajala tri godine. Jednostavno ovaj naš posao je malo čudan i zahtevan. Treba naći nekoga ko ume sto posto sve to da razume. Na početku sve ide dobro, a onda se pojavi ta neka ljubomora.

BONUS VIDEO: Semir Jahić emisija „Grand parada“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Dačić