Login/Registracija

SEĆATE LI SE ZGODNE ZVEZDE GRANDA? Povukla se iz javnosti, sad je otkrila razlog i potpuno je OPRAVDAN

Titulu najzgodnije takmičarke „Zvezda Granda“ Monika Ivkić stekla je još tokom takmičenja, a pored atraktivnog izgleda ova pevačica iz Beča osvojila je publiku i neverovatnom harizmom i maestralnim glasom, zbog čega ju je i velika balkanska zvezda Dragana Mirković svojevremeno pozvala da joj bude gost na turneji. 

Ali kada se od nje očekivalo najviše, pevačica se povukla sa scene i posvetila privatnom biznisu. Noćni život u Beogradu i regionu zamenila je za mirniji u Beču,a za Grand Online govorila je zašto se odlučila na taj korak. 


– Malo sam se distancirala od estrade i od društvenih mreža, pokrenula sam sopstveni biznis i poslednjih godinu dana sam se u potpunosti tome posvetila. Otvorila  sam kozmetički salon „Stay beauty“ u Beču koji sad širim na još dve lokacije. Zadovoljna sam kako sve to ide, ali je pevanje ipak moja najveća ljubav – kaže Monika za naš portal i dodaje da je nakon korone i svega što se dešavalo u svetu konačno spremna da se u punom sjajnu vrati na scenu.  

– Nije me bilo, ali sad ću da iskačem iz frižidera (smeh). Šalim se, eto me uskoro u punom sjaju i sa napunjenim baterijama. U prethodnom periodu sam radila na novom projektu sa divnom ekipim, tako da će moja publika imati priliku da čuje nešto novo od mene i jedva čekam – rekla je pevačica koja je tokom takmičenja bila stidljiva, što danas nije slučaj.

– Sad imam više samopozdanja i verujem u sebe. Smatram da čovek treba da bude otvoren i da veruje u sebe i samo tako može da uspe u ovom poslu– izjavila je svojevremeno za naš portal.

BONUS VIDEO –10 stvari koje niste znali o Moniki Ivkić

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić