Login/Registracija

Saša se nije najeo a JK nije ni probala- Kandidat POTKUPLJUJE ŽIRI HRANOM?

Duelisti koji su nam se poslednji predstavili za večeras jesu Emir Brunčević (32) iz Novog Pazara i Sanja Veličković (31) iz Beograda.

Emir koji nam dolazi iz Milijevog tima otpevao je pesme “Majko sve ti opraštam“ i “A nekad je dolazila stalno“ Darka Lazića, dok je Sanja sebe predstavila pesmama “Ko me tjero“ od Severine i “Baš je dobro biti ja“ Jelene Karleuše.

Sa šest osvojenig glasova direktno se plasirao u peti krug Emir Brunčević, dok će Sanja još jednom dobiti šansu u baražu sa osvojenih pet glasova.

Saša Popović je objasnio da je do ovog nastupa samo četiri kandidata prošlo direktno dok će se njih dvanaestoro boriti za preostalih šest mesta- Hvala Bogu da je tajno glasanje da ne svalite na mene da odlučujem– poručio je Popović žiriju.

– Šta je sa nama? Otišli smo u tri lepe– rekla je JK apropo broja glasova koje su kandidati dobili, a zatim im se obratila – Emire zakivaš i zabijaš tonove, seksi ti je glas. Imaš taj ruralni, zdravi, rasni gen.

– Potresao te je taj seljački gen? Konačno si priznala bedevijo moja!– uzvratio joj je Bosanac.

Saša Popović smatrao je da Brunčević nije zaslužio svih šest glasova pa ga zezao da je potkupio žiri- Doneo si hiljadu mantija sa mesom, Ana i Snežana se najele pa ti dale glas. Ja sam pojeo samo dve– bio je Sašin komentar, a onda je JK poentirala- Da, ali sudija od kog je dobio šesti glas, a to sam ja, je vegetarijanac i nije jeo mantije!

Marija je za kraj poručila svojoj kandidatkinji Sanji da se bori u baražu- Bori se dok svi ne poginemo!

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac