Login/Registracija

Sanja: Od sinova sam krila strah od korone, Voja: Šetao sam van grada ali do policijskog časa (VIDEO)

Sanja Kužet i Voja Nedeljković su se vratili na posao posle skoro dva meseca pauze zbog pandemije korone. Najpopularniji voditeljski dvojac vreme je provodio sa svojim porodicama, a Sanja je bila uplašena kad su proglasili vanredno stanje. Za razliku od nje Voja je negativne misli usmerio na lepe stvari i zato je često boravio u prirodi. Sa osmehom su došli na snimanje „Zvezde Granda Specijala“, a Sanja nije krila zadovoljstvo što je posle karantina ponovo doterana.

„Sređivanje u izolaciji nisam praktikovala. Čak ni kosu nisam fenirala. Zaista sam odmarala uz sve druge porodične aktivnosti. Posao je nedostajao posebno pred kraj kad smo svi postali nestrpljivi da se vratimo svojim aktivnostima, rutinama pa je tako zaista i meni. I svaki put kad ulazim u studio posle određene pauze uvek imam osećaj koji je nepogrešiv, a to je da sam na pravom mestu“, ispričala je voditeljka. Ona je vreme najviše provodila sa sinovima Andrijom i Strahinjom, a sa suprugom Nemanjom se dogovarala i osmišljavala im razne aktivnosti. 

Sanja Kužet se uskoro vraća na posao, ali OVAJ DETALJ je promenila na sebi (FOTO)

„Stariji sin je dosta slušao jer ima 11 godina pa je zajedno sa nama putem medija bio obaveštavan. Nije se mnogo uplašio iako sam ja u početku krila strah koji sam zaista osećala prvih pet šest dana, dok nisam sa sobom obavila razgovor i sredila misli. Što se tiče mlađeg deteta nekako se super uklopilo što su bili na pozorišnoj predstavi neposredno pred ovaj virus koja je govorila o bakterijama. I onda je već imao neko predznanje. U početku je virus za njega u kući bila neka bakterija, a onda je i on vremenom počeo da priča korona i do kraja vanrednog stanja smo počeli da zovemo stvari pravim imenom“, ispričala je Sanja. 

„Nije sine Deda Mraz“: Zbog ovih reči Sanje Kužet mnogi su se rasplakali (VIDEO)

Voja Nedeljković je iskoristio period izolacije da se odmori od posla na televiziji i radiju.

„Ja sam fenomenalno pregurao dane. Ušao sam u kondiciju. Prvo sam se šetao van Beograda, a onda kasnije i u okolini. Boravio sam dosta u šumi i sve to do policijskog časa. Bilo je dana koje sam provodio na Dunavu na čamcu…“, otkrio je Voja. 

Pogledajte intervju sa Sanjom i Vojom: 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić