Sanja Kužet lansirala liniju hladno ceđenih detoks sokova RELIKSIR

Jedna od naših najpoznatijih voditeljki Sanja Kužet pokrenula je svoju liniju visoko kvalitetnih hladno ceđenih sokova za detoksikaciju pod imenom RELIKSIR.

Novi brend Sanja je lanisrala na ekskluzivnom događaju održanom 1. juna u hotelu „The Babe“ gde je, zajedno sa velikim brojem prijatelja i zvanica obeležila pokretanje linije.

„Oseti ukus. Ojačaj imunitet. Osveži život“, glasi slogan Sanjine linije sokova.

4ab4af443dc9137d0f4701b2353b413f9e8b7d9e

RELIKSIR sokovi za detoksikaciju nastali su iz Sanjine želje da svoje dugogodišnje iskustvo prenese svima koji žele da steknu zdrave navike za ceo život koje će doprineti kvalitetu njihovog života, kao i njihovom izgledu.

Osim niza blagotvornih efekata na imunitet i energiju organizma, paletu koju za sada čini 5 različitih RELIKSIR kombinacija karakteriše i fenomenalan ukus svežeg voća, povrća i brojnih drugih 100% prirodnih sastojaka.

5cec0708b8cb33d15b2f0d3596f90d6717008095

Kad se spoje strast i znanje

Ovoj originalnoj paleti sokova namenjenoj detoksikaciji, dodatni kredibilitet dala je i Sanja Ćirić, nutricionista i dijetetičar Kliničkog centra Srbije, koja je prvobitne ideje i recepturu pretočila u finalni proizvod koristeći dugogodišnje iskustvo i znanje iz ove oblasti.

Sve informacije o RELIKSIR sokovima možete pogledati na sajtu www.reliksir.com. Putem sajta možete i poručiti sokove, pročitati Sanjine savete i iskustva o celokupnom procesu detoksikacije i saznati još mnogo toga što vam zasigurno može pomoći ukoliko želite da steknete zdrave životne navike i poboljšate stanje svog tela, duha i izgleda.

Foto: L. Cvetković,
Autor: G. Online