Login/Registracija

Sanja i Igor pukli pod pritiskom, žiri saglasan da im je ovo jedan od najgorih nastupa, pljušte kritike: „Trema je učinila svoje“

0A0A2671

Peti par u polufinalu „Zvezda Granda“ bili su Sanja Terzić iz tima Svetlane Cece Ražnatović i Igor Knežević koji brani boje tima Snežane Đurišić. Užičanka je zapevala prva pesmu „Vrati se u moj zagrljaj“ dok su je iz bekstejdža podržavali brat, tata i mama. U istom, narodnjačkom maniru zapevao je i Igor Knežević pesmu Šabana Šaulića „Samo za nju“.

0A0A2657

Zatim su takmičari prešli na veseliji ritam, Sanja je zapevala „Veseljak“, a Igor „Plavo, plavo“ od Muharema Serbezovskog. Duel je završen sa pet glasova za svakog kandidata, te su tako Sanja i Igor završili u baražu.

Ovo je neverovatna stvar, sada sam prvi put bio na probi da čujem sve kandidate pre nego je krenula emisija. Ukapirao sam da imate neverovatnu tremu kada vidite ovaj žiri i publiku jer vi tako dobro pevate kada su probe, a šta se ovde desi ja ne znam- prokomentarisao je Saša Popović.

0A0A2270 1

Na reči kreativnog direktora nadovezala se Marija Šerifović:

Ovo je sada polufinale i u finalu mesto zaslužuju samo oni koji ne pucaju pod pritiskom. Prednost dajem Igoru jer mi je bio boji u odnosu na Sanju i to samo zbog druge pesme – rekla je Marija, a zatim je nastup komentarisao Mili:

Dajem glasove samo onima koji zaslužuju finale.

0A0A2687

Đorđe David sledeći je komentarisao nastup:

Kandidatkinja je bila slatka, umivena, uštinuta dok sam od Igora očekivao više – rekao je roker, a Viki Miljković je iskritikovala kandidate:

Igor i Sanja očigledno pucaju pod pritiskom. Umesto da budete najbolji, dali ste manje nego inače.

0A0A2670

Sanja je imala bolju energiju, Igore čulo se da imaš neki problem, ali ti si dobar pevaš i ne uzimam ti za zlo– kratko je rekla Ana Bekuta.

-Igore, trema je učinila svoje – zaključila je mentorka Snežana Đurišić i poželela kandidatu sreću u baražu, dok je Ceca pohvalila svoju pulenku:

Sanjice bila si super, vesela i hrabra kao što smo se dogovorile. Izabraćemo dobru pesmu za baraž.

0A0A2663

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk