Login/Registracija

„Šta ona zna? Pevačica u pokušaju“, Katarinu Živković pratioci napali zbog stava koji je iznela, ona im žestoko uzvratila, haos na Instagramu

Pevačica Katarina Živković javno je izrazila svoje nezadovoljstvo povodom sistema u kome živimo i o navodnom prioširenju prava ljudi koji, prema njenom mišljenu, negativno utiču na druge.

Naime, pevačicu je irevoltiralo kada je videla na jednom medicinskom zahtevu umesto „otac i majka“ stoji „roditelj 1 i roditelj 2“.

Da bi manjine došle do svojih prava ukidaju se prava većine. Iako je roditeljima uskraćeno vaspitanje dece uvođenjem dečijih zakona koje polako usvajamo ili smo ih totalno usvojili (nadam se da nismo) sada tim istim roditeljima oduzimamo pravo da svojoj deci budu otca i majka. Ako stvarno dozvolite da se ovo dogodi i pristanete da u životu vašeg deteta budete roditelj 1 i roditelj 2 onda smo ga stvarno ugasili– obrazložila je svoje mišljenje Živkovićeva, ankon čega su se pojavila oprečna mišljenja o ovoj temi, a neki su čaki napali Katarinu kako nije kompetentna da istu komentariše.

Ona je, zatim istakla, kako svako kome smeta sadržaj koji deli može da je otprati i da zatvraju oči pred istinom.

Kada neka pevačica komentariše ono što vama odgovara i što želite da čujete, onda je ona kompetentna, a kada se ne slažete onda nikako nije, jer šta ona zna, šta se ona meša, pevačica u pokušaju i milion degradirajućih epiteta koje lepite, evo baš sam se nasekirala. Meni samo nije jasno šta vama konkretno nije jasno– istakla je pevačica i dodala:

Pustite vi mene nekompetentnu da „lupetam“ i nastavite da radite ono što ste radili do sada- ništa– završila je Kaća.

Podsećamo, pevačica je nedavno izjavila da njen partner mora da ima sve.

 Ne znam da muvam, nemam pojma. Ne padam ni na priču, ni na dela, možda jesam kao mlađa, sada zaista i te kako idem mozgom, emocija nema. Na mojoj listi muškarac mora da ima sve – izjavila je Katarina.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.