Login/Registracija

Hiljadu ljudi na nogama zbog Sandre Mladenović: Mlada pevačica napravila lom na veselju, šuške samo lete (VIDEO)

Prošlogodišnja finalistkinja muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Sandra Mladenović važi za jednu od najpopularnijih i najtraženijih pevačica mlađe generacije.

Još u takmičenju su joj svi predvideli veliku karijeru, a nakon finala ona je polako krenula da gradi svoj muzički put. Kako saznajemo ona je jedna od najtraženijih pevačica na terenu, a pretežno nastupa na privatnim veseljima.

Ekipa Grand portala došla je u posed snimaka sa jednog privatnog veselja koje se pre nekoliko dana održalo u okolini Ljiga.

Naime, Sandra je nastupala uz pratnju orkestra Siniše Tufegdžića, a napravili su atmosferu za pamćenje. Kako smo saznali sa terena, na veselju je bilo preko hiljadu ljudi, a atmosfera je doživela vrhunac kada se mlada pevačica latila mikrofona.

Harmonikaš Siniša Tufegdžić se sada oglasio za naš portal i otkrio da je su gosti na veselju, ali i on ostali bez reči nakon Sandrinog nastupa.

Kako Siniša kaže, mlada zvezda Granda je znala svaku pesmu koja se tražila na veselju, pa je ostao iznenađen njenim poznavanjem repertoara.

-Jako je harizmatična, ako bude pametna napraviće posao – rekao je Siniša za Grand.

U videu pogledajte šta je Sandra nedavno rekla pred našim kamerama.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: A. Milinković