Login/Registracija

„To je interesantna priča mog života“, Sandra otkrila kako je zapravo počela karijeru: „Rekli su da sam rođena pod srećnom zvezdom“

Za razliku od mnogih estradnjaka, talentovana zvezda Granda Sandra Mladenović na svoje obrazovanje nije zaboravila.

Iako joj je muzika najveća ljubav mlada Nišlijka upisala je Filozofski fakultet u rodnom gradu, a kako ekipa Grandove redakcije saznaje na fakultetu pljušte samo desetke.

-Odlično mi je na faksu, upisala sam zaista ono što volim. Od malena kada me pitaju šta ću biti kada porastem govorila sam pevačica na prvom mestu, uvek, ali nekako želim da budem profesorka. I to profesorka srpskog jezika- otkrila je Sandra i objasnila zbog čega bi baš tu profesiju odabrala s obzirom da je veoma drugačija od onoga što danas radi.

-Možda je to zbog toga što sam imala izuzetno dobre profesore i u osnovnoj i srednjoj školi. Bili su mi primer od malena i uz njih sam zavolela jezik. Kao devojčica sam išla na mnoga takmičenja, posebno iz recitovanja. To mi je bilo uvek u srcu, to sam želela i to sam upisala.

Iako je region osvojila vanserijskim glasom, mnogo je još razloga zbog kojih je publika zavolela. Još tokom borbe na Grandovoj sceni za nju su tvrdili da je rođena da bude zvezda te njena skromnost danas mnoge iznenađuje, naravno pozitivno.

-Ja i dalje smatram da su zvezde na nebu, a mi na zemlji. Iskreno daleko sam ja od zvezde. Jesam se izdvojila od većine, ali mislim da svi mi imamo neki X faktor. Malo je nezgodno da pričam o sebi. Postoji tu i neki faktor sreće, a meni su mnogo puta u životu rekli da sam ja rođena pod srećnom zvezdom. Možda je to dosta uticalo na moj dosadanji uspeh- rekla je Sandra za Grand.

Većina je upoznala u „Zvezdama Grada“, a malo ko zna da je Madenovićeva briljirala kraj malih ekrana sa samo osam godina u jednom od napoznatijih šoua u regionu gde je osim auditorijuma oduševila i brojne poznate ličnosti.

-To je baš jedna interesantna priča mog života. Trenirala sam folklor sedam godina i bavila se tradicionalnom muzikom. I moja nastavnica je prepoznala da imam talenat i uvek me je izdvajala, bila sam ispred ostalih kada pevamo. Ona je i došla na ideju da se prijavim za neko veliko takmičenje i to je bilo „Ja imam talenat“ sa čime su se moji roditelji odmah usaglasili- ispričala je zvezda Granda.

BONUS VIDEO -Sandra Mladenović o odnosu sa pobednikom „Zvezda Granda“

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović