Sandra Mladenović otkrila dijetu uz koju je drastično smršala nakon takmičenja i koja provereno radi, a ovo su svi koraci (FOTO)

SANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 140620263 FOTO MUNJA 8 ok

Mlada zvezda, Sandra Mladenović devojka je za primer koja paralelno sa karijerom studira i trudi se da bude uspešna na svim poljima i da ne zapostavlja nijednu sferu svoje ličnosti.

Kao i svaka ženska osoba, Sandra brine i o svom izgledu, a mnogi su primetili da je drastično smršala od takmičenja, a sada je otkrila i koji je recept za njenu novu liniju.

Upišeš fakultet (pa od učenja zaboraviš da jedeš), živiš u dva grada istovremeno i misliš da možeš na obe strane. Sve što treba da se završi završavaš sama, jer ja sam onaj tip- neka, ja ću. Putuješ i nekad ni nemaš vremena da jedeš kao čovek nego sve na brziu i voliš da treniraš i to je proverena dijeta- iskreno je objasnila pevačica.

SANDRA MLADENOVIC GP SNIMANJE 26012023 FOTO MUNJA 17

Ipak, priznaje da nikako ne gladuje namerno i da se trudi, kada je u mogućnosti, da ima sve obroke, koji uključuju i poneki domaći dezert kojima se najviše raduje.

– Ako se misli na industrijske proizvode, nisam neki ljubitelj istih, ali ako govorimo o domaćim slatkim zalogajima to je več druga priča. Bajadera i baklava, ja sam onaj dosadni staromodni tip koji voli te klasične recepte bez mnogo pomodarstva- kaže Mladenovićeva koja otkriva kako supeva da ostane pozitivna u moru obaveza i brzog tempa kojim živi.

SANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 2 ok

– Nema razloga za negativu. Život je lep, samo ga mi nekada činimo komplikovanim , a nije. Sreća je u nekim sitnim, običnim i svakodnevnim stvarima i ljudima- tvrdi „Zvezda Granda“.

BONUS VIDEO- Sandra Mladenović i Sava Čiplić uživo:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić