Login/Registracija

Sa 14 GODINA postala ZVEZDA! PUT DO POBEDE Milice Todorović! (VIDEO)

Milica Todorović rođena je u Kruševcu 13. oktobra 1990. godine, u porodici koju čine mama Jamsina, otac Milan, dve setre Anđela i Jovana kao i brat Vujadin.

Od malih nogu bavila se sportom, konkretno rukometom i džudom, a ljubav prema muzici gajila je od malena pa je sa samo 13 godina naučila da svira klavir.


Sa 14 godina prijavila se za do tada neviđeno muzičko takmičenje na našim prostorima ,,Zvezde Granda“ i odnela titulu pobednice! Milica je pored Džejle Ramović, jedini ženski pobednik ovog takmičenja. Ono što je interesantno jeste da je samo godinu dana ranije, kada su ,,,Zvezde Granda“ tek počele sa emitovanjem, otišla na audiciju ali ispala u takmičenju.

Bila je u sezoni 2004/2005 a poznate kolege koje su se našle sa Milicom u finalu bili su: Jadranka Barjaktarović,  Nenad Jovanović,  Saša Jovanović,  Jovana Pajić i  Aca Ranđelović. Mnogi od njih su izgradili velike karijere iako nisu odneli pobedu.


Nakon pobede snimila je nekoliko pesama a najpoznatije su,, Reci ja“, ,,Uporedi me“ kao i pesmu sa ostalim devojkama iz takmičenja- ,,Jači pol“. Samo godinu dana kasnije snimila je pesmu ,,Zašto cura sedi sama“ sa kojom se predstavila na Grandovom festivalu.

S obzirom da je bila jako mlada, nije mogla da izda album, pa je prvi stigao je tek sa punoletstvom a naziv istog jeste ,,Pamtim ja“.


Hitovi su se nizali- 3 čaše, Ti moje zlato, Sve je uzalud, Nema nazad i mnogi drugi, od kojih neki imaju i oko 140 miliona pregleda na platformi Youtube, što Milicu svrstava među najpopularnije i najslušanije pevačice današnjice.

2014. godine na Grandovom festivalu osvaja drugo mesto sa pesmom ,,Konačna odluka“. Zajedno sa svojim kolegama Radom Manojlović, Banetom Mojićevićem, Darkom Lazićem i Topalkom, bila je deo stručnog žirija u Grandovom takmičenju za najmlađe ,,Neki novi klinci“.


Pored pevanja bavila se i glumom pa ostavila zapaženu ulogu u Kusturičinoj operi Vreme cigana. 

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, nekoliko godina uživala je u vezi sa Radetom Kovačevićem, rođenim bratom Saše Kovačevića, zatim koreografom Milošem Paunovićem, a nakon burnog raskida sa Miošem, uplovila je u vezu sa gumcem Petrom Strugarom.

Ekipa Grand portala, pripremila vam je retrospektivu Miličinog takmičenja od audicije do pobede i statusa zvezde sa samo 14 godina!


Uživajte!

https://youtube.com/watch?v=r3sgLcrCRk4
Foto: Grand. Online,
Autor: T. Bogavac