Sa 13 godina je drhtala i pevala na audiciji, a danas je prava zvezda (VIDEO)

Milica Todorović pojavila se prvi put na audiciji za „Zvezde Granda“ kad je imala 13 godina. Slatka devojčica iz Kruševca tokom svog predstavljanja žiriju nije mogla da savlada tremu, ali kad je zapevala sve se promenilo. 

https://youtube.com/watch?v=-fRbTIVUO4I

Milica je tada prošla audiciju i počela da se takmiči. Međutim, iste te godine je ispala u takmičenju ali je sebi zacrtala da će da se prijavi i sledeće sezone i tako je i bilo. Ambiciozna devojčica se prijavila i 2005. godine je i pobedila u „Zvezdama Granda“. Prisetite se njenog nastupa u finalu: 

https://youtube.com/watch?v=HUMFoyp918w

Tada još uvek maloletna pevačica  je „počistila“ konkurenciju i trijumfovala u najpopularnijem muzičkom takmičenju.  Iako je to za nju bio najlepši trenutak u životu, kaže da nije lako. 

„Tada su počele turneje sa kolegama koje su se takmičile u Zvezdama Granda. Bilo je jako naporno putovati gotovo svakodnevno ali mislim da je to blo jedno jako lepo iskustvo koje mi je omogućilo da dosta toga naučim i da se izgradim kao pevač i ličnost. Na tim putovanjima, zbližila sam se sa kolegama. Najlepši momenat je, definitivno, kada otpevaš svoju prvu pesmu, a ona uz to bude veliki hit i album na koji sam čekala četiri godine. Meni su lepi momenti kad god čujem da narod peva moje pesme i kada imam uspešan nastup ili koncert“, otkrila je jednom prilikom Milica za naš sajt. Jedno je sigurno, njena ambicija se isplatila i ona je danas jedna od najpopularnijih mladih pevačica koja ima i nekoliko zapaženih glumačkih uloga. 

Autor: A.Bakić