Login/Registracija

Riste Risteski ocenjivao kandidate na audiciji u Skoplju (FOTO)

Poslednja audicija za novu sezonu „Zvezda Granda“ održana je ovog vikenda u Skoplju na televiziji „Kanal 5“.   Za najpopularnije muzičko takmičenje na Balkanu u Makedoniji se pojavilo oko 300 kandidata, a u ulozi žirija bili su: Riste Risteski, Elena Velevska, Aneta Micevska i članovi tima „Grand produkcije“.

„Dobio sam poziv da izaberem talentovane pevače koji će imati priliku da se predstave regionalnoj publici i postanu prave zvezde. Nije bilo lako, ipak je to velika odgovornost. Bilo je napeto, dosta dobrih kandidata se prijavilo i verujem da će sledeća sezona biti još bolja od prethodne“, rekao je Riste kome je bila čast što je sedeo u žiriju. 

Istog dana u Skoplju su održane audicije za novu sezonu takmičenja „Nikad nije kasno“ i „Neki novi klinci“ za koja se prijavilo preko 200 kandidata. Interesantno je da je ovo prvi put da je „Grand produkcija“ ostavila Makedoniji da sama izabere najtalentovanije kandidate. Direktor Saša Popović nije prisustvovao audiciji jer je prepustio eminentnim članovima žirija da sami naprave selekciju. 

Foto: Grand online ,
Autor: A.B.