RED SMEHA, PA RED SVAĐE: I ove subote BAČENE KARTE NA STO (VIDEO)

Osamnaest mladih nada je večeras imalo priliku da nastupi na sjajnoj Grandovoj sceni. Da je ova noć bila uzbudljiva svedoči to što je čak petnaest kandidata prošlo u naredni krug.

Da li su u pitanju vanserijski vokali ili dobro raspoloženje žirija uverićete se kada odgledate novu emisiju najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

e324bdb7b9d1e8f8e95e8dc924ccbf7af7002b21

Još jedno subotnje veče obeležile su emocije, smeh, dobra muzika ali i neprevaziđeni sukobi naše stalne šestorke.

Takmičarka koja je probila led,  nije ispunila očekivanja žirija koji je pristisnuo panik taster,  odmah zatim usledio je i antipanik, a onda se desilo čudo. Poznato je da ovi tasteri negativno utiču na naše kandidate, ali ne i na Nataliju Lukić koja se zainatila pa svoju izvedbu podigla na viši nivo što je ceo žiri ostavilo u neverici.

Već nakon nastupa Đorđa Žunića došlo je do rasprave Ane Bekute i Viki Miljković. Naime Bekuta je silno želela da Violeta donese svoju diplomu fakulteta. Ali tu nije bio kraj, usledila je i druga runda.

Viki kao pravi advokat, želela je da istera pravdu, a ipak je isterala čuvenog grma iz zeca, te se nastavilo u istom ritmu, red svađe-red smeha.

3559244db68c43a1d713fffa4abe3b342a2b99a0

Međutim veče ne bi bilo upotpunjeno da se nije dokačio i večiti rival, Ceca i Mili. Iako pomislimo da je kraj njihovim svađama, oni uvek imaju keca u rukavu. Ali ovog puta Popović nije bio sudija samo kada su kandidati u pitanju, već je lupio šakom o sto tokom njhove raspave i presudio -Pre Cece si imao tanke hitove- provocirao je Sale.

594ca1dea318fc3d3f2d12310db5cecd5d58bb35

Trema nije zaobišla ni ovu grupu kandidata tokom njihovih nastupa na našoj grandioznoj sceni, a jedna takmičarka se umalo srušila od straha što je posebno zabrinulo jednu članicu žirija.

– Ljudi, ovo je strašno ona ima 300 otkucaja u sekundi. Lepa si zgodna si. Sale, ja je hoću ako mi je daješ- poručila je Ceca tokom nastupa dvadesetogodišnjakinje Tamare Jovanović iz Beograda.

Ko se sinoć pokazao kao najbolji možete pogledati OVDE

Ukoliko ste propustili sinoćno emitovanje, celu emisiju možete pogledati na našem Jutjub kanalu, klikom na video ispod


Foto: Z. K. Munja / E. Srdić,
Autor: S. Čumić / J. Jović