Login/Registracija

RAZNELA ESTRADU Prija predstavila CEO ALBUM, publika saglasna: “NEMA JOJ RAVNE“ (VIDEO)

Aleksandra Prijović mesecima je vredno radila na novom albumu “Zvuk tišine“, ali je za razliku od njenih koleginica odlučila da ne pusti odjednom sve pesme u etar već iz delova.

Opšte ludilo nastalo je nakon prve objavljene pesme po kojoj album nosi ime, zatim je numera “Sabotiram“ postala hitu u roku od samo nekoliko dana, a Prija je još više osvojila publiku pesmama “Ogavno i “Javno mesto“. Kako su sve pesme potpuno različite, pevačica je još jednom dokazala da se snalazi u apsolutno svakom maniru i podjednako dobro iznela emotivne balade kao i brze pesme stvorene za dobar provod.

“Ja sam odlično“ i “Marš“, kao poslednje dve pesme sa albuma Aleksandra je objavila danas, vidno uzbuđena zbog reakcija publike.

U pesmi “Ja sam odlično“, koju pevačica naziva svojom omiljenom, sigurno će se pronaći svi oni koji su nedavno raskrstili sa bivšim ljubavima, a muzika koja prati tekst ući će pod kožu već na prvo slušanje. Veoma zanimljiv i šarenolik spot koji prati radnju priče, poptuno će vas oduvati i vratiti u mladost.

Sa druge strane numera “Marš“ u kojoj dominiraju trube podsetiće vas na latino film i naterate da đuskate kao da sutra ne postoji.

Koja je vaš favorit?

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac