Login/Registracija

RASKOL U “ZVEZDAMA“? Bivše takmičarke se uporedile sa RIJALITI učesnicama

U poslednjih nekoliko dana mediji su brujali o svađi između bivših rijaliti učesnica Maje Marinković i Aleksandre Subotić.

Naime, dve atraktivne brinete čije prijateljstvo datira još iz školskih dana, prekinule su svaki kontakt nakon što je Marinkovićeva uslikana sa Aleksandrinim suprugom sa kojima ima i jednoipogodišnjeg sina, kako razmenjuje nežnosti.


Subotićka je vidno razočarana i emotivno razorena odlučila da sa pratiocima podeli svoja osećanja i navela da nije očekivala “nož u leđa“ od osobe sa kojom je jela iz istog tanjira i spavala u istom krevetu.

Ova tema bila je inspirativna za bivše učesnice takmičenja “Zvezde Granda“ Nataliju Joksimović i Ivanu Bogićević, koje su se na društvenim mrežama našalile na sebi svojstven način.


Njih dve bile su gošće na jednoj proslavi na kojoj su se latile mikrofona i po svemu sudeći uzele ozbiljan bakšiš, a kada je usledila pauza za okrepljenje nastao je hit snimak.


Kako radni pevači na proslavama retko stignu da uopšte i pojedu nešto, dve koleginice i drugarice stavile su hranu u isti tanjir, a zatim zabeležile momenat kada Ivana hrani Nataliju.

– Jele smo iz istog tanjira. Maja Marinković i Aleksandra Subotić– pisalo je na pomenutom videu koji je nasmejao mnoge.


BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac