„Nedostaje mi porodica“, Rajo Simonović progovorio o braku: „Znala je to i pre nego što se udala za mene“ (VIDEO)

Nakon učešća u „Zvedama Granda“, Rajo Simonović radi punom parom, a u moru obaveza i putovanja na nastupe, posvetio se i radu na novim pesmama.

Ekipa našeg portala našla se na snimanju spota za njegovu novu numeru koja će uskoro ugledati svetlost dana, kada smo sa pevačem porazgovarali o životu nakon takmičenja.

Rajo Simonović progovorio o braku
Rajo Simonović progovorio o braku

Na snimanju smo spota za novu pesmu „Uspomene lude“ koju je radio Dejan Kostić, sve se lepo poklopilo sa ovom novogodišnjom euforijom. Ja sam kupio dve pesme kod Dejana Kostića pre takmičenja koje su mi stajale i čekale me da dođe pravi momenat i mislim da je to sada. Pesma je energična, dimamična– otkrio je Rajo koji nije imao neodumice kada je snimao prvu pesmu nakon takmičenja.

Kada sam je prvi put čuo znao sam da je ta pesma za mene i donekle oslikava jedan dobar deo mog života, a dopada se i svima kojima sam do sada pustio i jedva čekam da izađe. Odlučio sam da prođu praznici, pa da je izbacimo u mirnom delu posle euforije– iskren je Simonović koji gotovo da nema slobodan dan usled čega privatan život pati.

rajo simonovic spot
Rajo Simonović progovorio o braku

Rajo Simonović progovorio o braku

Radi se punom parom, nemam mnogo slobodnog vremena, čak mi i porodica najviše nedostaje jer stalno se putuje, aktivan je ovo posao– kaže pevač.

Znala je to i pre nego što se udala za mene, u suštini dobro podnosi. Ko god da kaže da je sve bajno, svako laže jer je normalno da ima uspona i padova i trzavica u svakom odnosu, ne samo braku već i prijateljstvu. Dinamično je, možda je tako i zanimljivije– iskren je Rajo čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Rajo Simonović: „Uvek sam bio lude glave“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić