Login/Registracija

PUBLIKA JE ODLUČILA: Ovog takmičara bi svi voleli PONOVO DA VIDE u “Zvezdama Granda“

U najpopularnije muzičko takmičenje u regionu “Zvezde Granda“ svake godine prijavi se po nekoliko hiljada kandidata, u želji da ceo svet čuje njihov glas ali i da osvoje prestižni status zvezde “Granda“.

Međutim, samo par stotina njih dobije šansu da na velikoj sceni iskoristi svojih 5 minuta najbolje što može, dok odluka o tome ko prolazi dalje pripada uvek i samo članovima žirija na čelu sa magom šoubiznisa Sašom Popovićem. Tek nekon nekoliko krugova koje prođu, učesnici počinju da shvataju da samo nijanse odlučuju ko će se naći u najužem krugu, tačnije finalu. 

Upravo zbog toga, publika često biva nezadovoljna što je baš njen favorit ispao, a mi smo želeli da saznamo kog bi takmičara u ovoj sezoni narod rado vratio u takmičenje da može.

Zato smo na našoj Fejsbuk stranici pitali gledaoce koji to takmičar zaslužuje povratak u “Zvezde Granda“.


Neki su naveli šarmantnu plavušu Mateu Matković, zatim atraktivnu Antonije Čerkez, bilo je i odgovora da su to Rizo Feratović i Haris Hrnčić, ali se jedno ime definitivno izdvojilo o čemu svedoči skoro hiljadu komentara!

Nakon što je ispod ankete ostavljeno skoro 2 hiljade komentara, najučestalije ime koje se pominje jeste Dada Mešaljić, iz tima Marije Šerifović! Publika je definitivno odlučila da bi Dadu volela i dalje da gleda u ovom takmičenju, što nažalost sa ove tačke nije moguće s obzirom da će se mlada pevačica uskoro poroditi jer se već nalazi u 6. mesecu trudnoće.

Nakon što je videla ove komentare, najduhovitija i najšarmantnija takmičarka kako su je okarakterisali, zahvalila se svima na podršci koju nije očekivala u ovolikom broju.

Ali, nije sve izgubljeno, te je vrlo moguće da ćemo Dadu ponovo gledati možda već sledeće godine u novoj sezoni.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac