Login/Registracija

PUBLIKA BROJI SITNO: Mahir spreman da začini leto NOVIM HITOM

Prošlogodišnji pobednik „Zvezda Granda“ Mahir Mulalić strpljivo je čekao pravi trenutak za objavljivanje novog projekta pod nazivom „Daće Bog“. Numera će već sutra ugledati svetlost dana, a kako je pevač za portal Grand Online otkrio sa velikim nestrpljenjem čeka reakcije publike budući da je uložio mnogo truda.

– Cela ekipa i ja smo veoma ponosni. Pesma je u letnjem ritmu pa smo samim tim čekali pravi trenutak za izdavanje novog singla i verujem da će se dopasti publici- rekao je Mahir.

Baš kako dolikuje pravoj zvezdi, Mulalić je pažljivo birao ekipu profesionalaca sa kojima je temeljno pripremao i pesmu i spot.

– Muziku i tekst je pisao čuveni Bane Opačić, dok aranžman krasi ideja Dušana Alagića, a spot je radila inovativna ekipa iz Zenice. Imponuje mi da radim sa vrhunskim ajutorima i muzičarima. Pomno ih slušam i upijam sve ono što rade- ponosno je istakao.

Ipak, Mulalić ne gubi vreme, već vrednoi nastupa, ali i priprema narednU numeru kojom će publiku obradovati već na jesen.

– U narednom periodu čeka me mnogo posla. Kada je reč o nastupima, putem društvenih mreža možete pratiti u kojem gradu vas očekuje odlična atmosfera koju pružamo moj bend i ja. Iako sa uzbuđenjem iščekujem izlazak singla, u potražnji sam za novom pesmom jer ljubav koju dobijam od publike iziskuje od mene da budem što bolji i bolji te da im za tu ljubav poklonim što više pesama- otkrio je za Grand Online.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović