Login/Registracija

Prošle godine KARAMBOL, ove POKIDALI: „Imam neku traumu“, priznala Marija

Dva sjajna i talentovana momka Edis Agić i Aleksandar Josifovski ukrstili su pevačka koplja u petom krugu „Zvezda Granda“ i maestralnim nastupima raspametili čuvenu sedmorku. 

Kandidat iz tima Aleksandra Milića predstavio se pesmama „Apsolutna ljubav“ i „Bosnom behar probeharao“, dok je miljenik Đorđa Davida i prošlogodišnji učesnik odlučio da se bori numerama „Brod u boci“ i „Kap po kap“, a kao rezultat sjajnog izvođenja i neverovatne energije na sceni usledio je maksimalan broj glasova za obojicu. 

Biće preglasavanja, pa da vidimo, neka bolji ide direktno – rekla je Sanja nakon duela koji je razdrmao sve u studiju. 

Budući da su oba kandidata bila na visini zadatka, Saša Popović odlučio je da napravi presedan, što je najviše oduševilo njihove mentore.  

– Momci, kako kidate! -konstatovao je Saša i dodao:  Neću žiri da stavljam na muku, obojica idete dalje!

Kako žiri nije imao zamerke za ovaj duel, Marija Šerifović rešila je da se priseti Aleksandrovih nastupa iz prošle sezone i istakne da joj je žao što tada nije uspeo da stigne do finala.

– Imam neku traumu još od prošle godine i beskrajno mi je žao što si ispao. Apelovao bih na tebe i na mentora da vam se ta greška vide ne dogodi i da ti stigneš tamo gde ti je mesto- poručila je ona Josifovskom, ali je Popović delimično svalio krivicu i na sebe što ovaj kandidat nije stigao do finala. 

– To je negde i moja greška, jer ja taj koji odlučuje u baražu. Mogao je i da ide u finale, ali sam hteo da sve bude ravnomerno i rok i folk u finalu – rekao je i poručio da je konačno došlo njegovih pet minuta. 

Svi članovi žirija složili su se da su Edis i Aleksandra bili maestralni, ali je Dragan Stojković Bosanac imao primedbu na Popovićeve reči. 

– Mislim da je ovo favorizanje i nije u redu prema drugim kandidatima –istakao je, a Viki odmah stala u odbranu sudije. 

– Čuje se da je Josifovski van konkurencije što se tiče roka – rekla je i dodala da dečko ima „ono nešto“.

Završnu reč imali su mentori Mili i Đorđe koji nisu krili oduševljenje što su njihovi puleni prošli direktno u naredno kolo. Ipak, Džordž je morao da se na kraju obrati i svom kandidatu, a ujedno i žiriju. 

– Znam da je bio ozbiljan karabol prošle godine kad si ispao ali ove godine nou, to nećemo dozvoliti – poručio je mentor, ali je Popović prekinuo svaku diskusiju i poručio momcima: – Stvarno ste vrh!

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić