Prošla dalje i dobila kritike, a onda im Marija ODBRUSILA nešto što nisu očekivali (FOTO)

U trećem krugu „Zvezda Granda“ u duelu su se takmičili Svetlana Đukić, kandidatkinja Marije Šerifović i Kristina Malićević, koja je u timu Ane Bekute. Prva se predstavila pesmama „Tvrđava od ljubavi“ Tanje Savić i „Opatica“ Biljane Marković, dok je druga odabrala numere „Do mene je“ Tribal benda i „Požuri ljubavi“ Nade Topčagić. Posle vatrenog nastupa žiri je sa svih pet glasova poslao Svetlanu direktno u četvrti krug, a njoj je čestitala mentorka Marija. Kristina je sa samo dva glasa nažalost morala da napusti takmičenje. 

a58ff0eed5df8ac23c4388bb02b32eec9c31983e

„Mislim da si ti jako talentovana Kristina ali da nije bilo dovoljno vremena za tebe. Što se tiče druge kandidatkinje ja joj čestitam. Prva pesma je bila odlična, a druga ne tako dobra“, rekao je Bosanac, a Popović je krenuo da hvali i Svetlanin glas i stas. 

„Svetlana je jedna od onih kad imaš razred pa je izvedeš da bude primer svima ostalima, da je učenik vežbao, da je siguran i da te neće obrukati. Kao pravi odlikaš u razredu… Ti forsiraš muziku koja ide uz tvoju boju glasa i interpretaciju i koja se meni lično ne dopada ali ovo je stvarno bilo odlično. „, rekla je Jelena, a Svetlana joj se zahvalila na lepim rečima. Đorđe je priznao da je očekivao da će Svetlana da razvali jer zna kako peva, a drugoj takmičarki je rekao da je slab na mlade godine. 

„Moraš da nastaviš da radiš jer imaš štofa“, rekao je Đorđe Kristini. I Viki je rekla kako joj se više svidela prva nego druga pesma kod Svetlane, a onda se Marija iznervirala: „Dobro bre ljudi damo po pet glasova i onda skinemo gaće i poseremo se na takve kandidate“. 

„Nije tačno. Devojka je zasluženo prošla dalje ali treba da joj kažemo šta nije dobro“, rekla je Viki, a Mariji se to i dalje nije svidelo. 

„Jedna rečenica i gotovo bre! Šta više pričate tu, žena treba da se raduje…“, kritikovala ih je Marija. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić