Login/Registracija

Produkcija IZGUBILA u duelu, a evo kome se smeši uloga u Kusturičinom filmu! (FOTO)

U trećem krugu „Zvezda Granda“ gledali smo duel Viki Miljković i njenog kandidata Denisa Ahmetovića i predstavnika produkcijskog žirija Filipa Jovanovića. Prvi takmičar predstavio se pesmama „Ederlezi“ Gorana Bregovića i „Ciganin sam i umem da volim“ Muharema Serbezovskog. Drugi takmičar predstavio se pesmama „Lejla“ Harija Mata Harija i „Zapevajte pesme stare“ Cuneta Gojkovića.

Viki je sve vreme đuskala i uživala u nastupu svog kandidata, a čini se da se i Jeleni dopalo posebno izvođenje Denisove prve pesme. I Snežana je ustala na noge kad je Filip zapevao drugu bržu pesmu, a publika je obojicu nagradila ovacijama. 

7dc118c7804e5c2e189a8d62b5789218d9b13e09

Na kraju je Denis Ahmetović osvojio svih pet glasova i plasirao se direktno dalje dok će Filip Jovanović sa tri glasa potražiće svoju sreću u baražu na kraju emisije. Jelena je podsetila kako je nastala pesma „Ederlezi“ i dodala da bi Denis mogao da igra u nekom filmu Emira Kusturice.

„Filipe i tebi sam dala glas jer si bio odličan. Mudar i lukav odabir pesama koje su ti savršeno legle“, zapazila je Jelena. 

„Dala sam prednost Denisu jer je u ovom duelu bio bolji. Filipu nisam dala glas jer je u drugoj pesmi bio bolji“, rekla je Marija. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić