PRIZOR KOJI TOPI SRCA Nermin IZNENADIO sedmogodišnju devojčicu za rođendan, kada je zapevala usledio ŠOK (VIDEO)

ipiccy image 29 1

Kažu da svako ima svoju publiku, a prošlogodišnji pobednik „Zvezda Granda“ Nermin Handžić može se pohvaliti da je miljenik kako mladih, tako i starijih, što bi rekli od 7 do 77. Iako je toga svestan, talentovani momak iz Bosne ne krije da ga je jedan poziv prilično iznenadio.

Naime, Nermina su pozvali da bude gost iznenađenja na jednom dečijem rođendanu što je oberučke prihvatio.

nermin h 1 1

Sedmogodišnja devojčica je ostala potpuno u šoku kada je ugledala svog omiljenog pevača, kao i njeni drugari i gosti koji su Handžića dočekali uz vrisku. Pevač je slavljenici uručio rođendanski poklon, a potom i sam doživeo iznenađenje kojem se nije nadao.

Sva deca, na čelu sa slavljenicom zapevali su Nerminov prvenac „Prva ljubav“ koji su bukvalno otpevali od prvog do poslednjeg stiha. Handžić nije skidao osmeh sa lica, a eskluzivno za Grand podelio je prve utiske događaja koji će dugo pamtiti.

-Bio sam iznenađenje jednoj maloj devojčici! Predivno su me dočekali i puno mi je srce što sam bio deo ovoga zaista, utisci su predivni. Kada sam dobio poziv bio sam presrećan što ću nekoga baš ja iznenaditi, posebno što je u pitanju dečiji rođendan. Dečiji osmeh nema cenu- priznao je Handžić sa osmehom, a u videu ispod pogledajte kako je izgledalo iznenađenje koje je Nermin priredio:

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović