Login/Registracija

PRIŽELJKUJE BOMBASTIČNU GODINU Milica Pavlović: „Za DOBRE PARE SVE“ (VIDEO)

Pevačici Milici Pavlović ova godina bila je i više nego uspešna, pa neskromno priznaje da ima velika očekivanja i kada je u pitanju naredna.

– Uspela sam da namestim da mi bude uspešna onoliko koliko mi je ta sama godina dozvolila. Ja sam zadovoljno i sve što se nije desilo bilo je zbog nepredviđenih okolnosti ili zato što jednostavno nije trebalo da se dogodi. U novu godinu ulazim čistog i punog srca, otvorena za nove poslove, za nove ljubavi, ova moja već postojeća prijateljstva ali i neka nova, ko zna. Ipak sam ja osoba koja voli da se druži, ali prvo moram dobro da procenim i partnere i prijatelje i saradnike. Tako da ako će se neko uhvatiti u koštac sa tim dobrodošli u novu godinu. Volela bih da ove godine bude nešto bombastično- priznala je Milica.


Iako će većina njenih kolega Novu godinu dočekati radno, pevačica je odlučila da sebi da malo oduška i ovaj put uživa u krugu najdražh ljudi. Ipak, duga je noć, pa možda Mica u međuvremenu i promeni planove.

– Planiram porodični ručak, jedan lep, gde će na čelu stola biti moja baka, a zatim ako mi bude lepo otići ću na nastup Saleta Matića ili Jelene Rozge. Mada ću raditi svaki dan do same novogodišnje noći, tako da razmisliću da li ću otići. Mada ko zna, dug je taj trideset i prvi decembar, a ja ne radim, pa se možda baš sve promeni, a možda i tako treba da počne naredna godina- rekla je pevačica.


Od samog pojavljivanja na javnoj sceni mnogo je ulagala u svoju karijeru, pa tako smatra da je karta uspeha dobar plan, što će primeniti i naredne godine. 

– Ja sam žena rokovnik, ja kod kuće imam jedan rokovnik i njega nosim obavezno na putovanja, uz neku dobru knjigu, dok mi jedan uvek stoji u autu. Ono što sigurno znam da sledeće godine, već u aprilu krećem snimanje nove sezone serije „Pevačica“, a pore toga mi izlazi album- ispričala nam je, a kako je uvek spremna za nove poduhvate zanimalo nas je da li je spremna da se na platnu totalno transformiše, na šta je odgovorila:

– Za dobre pare da!

A kakvi su veliki planovi seksi senjorite pogledajte u videu.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović