Login/Registracija

Priča se da je ovoj ZVEZDI GRANDA Nedeljko Bajić Baja otac, evo šta je istina: „Ne mogu protiv sebe“

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je b5669a584e9ac69089489f3c301b68ca6a5126c9-e1695987889908.jpg

Nekadašnji finalista najgledanijeg šou programa „Zvezde Granda“ Benjamin Kličić, od prvog javnog pojavljivanja ostao je upamćen kao naslednik Nedeljka Bajića Baje. Mnogi čak zbog fizičke sličnosti i pevačevog ponašanja kako na sceni, tako i mimo nje misle da je Kličin zapravo njegov pravi naslednik, tačnije da mu je Nedeljković otac, što je pevač sad oštro demantovao.

Benjamin za Grand ističe da mu je drago što ga upoređuju sa Bajom, a na pitanje da li ga namerno imitira, odgovara negativno.

-Istina je da me svi povrede sa njim ali ja nikoga ne imitiram, jednostavno to sam ja i ne mogu protiv sebe. Bar me porede sa velikim pevačem, što mi je jako drago. Ja evo izdajem novi album, pa neka ljudi ocene da li sam kao Baja ili će videti novog Benjamina… Velika istina je da mi Baja nije otac, a ne mogu pobeći od sumnji i komentara jer sam u šou biznisu – rekao je pevač.

Benjamin Klicic 1

Inače, Benjamin je tokom pandemije korona virusa u tajnosti stao na „ludi kamen“, a za Grand je otkrio zbog čega skriva svoj privatni život.

Nemam slike sa venčanja koje bi javno podeliomislim da neke stvari treba da zadržiš za sebe, mirniji siNisam namerno skrivao, samo nisam govorio javno jer smatram da je tako najbolje iz više razloga. Da sam skrivao, verovatno ni sad ne bih rekao da sam oženjen– izjavio je Benjamin i otkrio kako je izgledalo venčanje sa njegovom izabranicom Hanom.

Bilo je to venčanje u užem krugu porodice, a što se tiče svadbe bila je baš onakva kakvu smo oboje želeli, u krugu najmilijih– istakao je pevač.

BONUS VIDEO: Benjamin Kličić u „Zvezdama Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.A.