Pred njoj je bila BLISTAVA KARIJERA, odabrala je LJUBAV! Danas je ova ZVEZDA GRANDA udata za Turčina i evo čime se bavi

Mirjanu Aleksić svi pamte kao takmičarku „Zvezda Granda“ koja je iz kruga u krug oduševljavala publiku i pred kojom je bila blistava karijera.

Neverovatno talentovala za sve muzčke žanrove, ova devojka iz Bogatića godinama je uspešno gradila put ka vrhu, a onda se udala za momka iz Alanje i rodila mu ćerkicu Maju, zbog čega se na kratko i povukla iz javnosti. 

78e27593f020557d7748cd39038a0a1efae6bdf4

O svom životu mimo kamera gotovo nikad nije govorila, ali je Grand Online napravila izuzetak. 

– Ne volim privatan život da mešam sa poslom. Srećna sam i zadovoljna i mislim da nema potrebe da javno eksponiram svoju privatnost – izjavila je Mira za naš portal i predstavila svog supruga kog je inače upoznala u avionu.  

– Civil je (smeh), mislim nije muzičar (smeh). Radi u privatnoj IT kompaniji. Malo nam je teško da uskladimo obaveze oko posla i ćerke, ali se snalazimo zajedno. Lepo nam je – otkrila je pevačica koja danas živi na relaciji Istanbul – Beograd.

ef04e13d3281da5e6e8fa392f1e497657ae778ab

– Sada je Beograd kao moj grad i nema razlike između Istanbula i Beograda. Navikao sam se na život ovde, jer dolazim često. Jako mi se sviđa Beograd -rekao je oduševljeno Mirin suprug. 

Ekipa našeg portala imala je ekskluzivnu priliku da sazna kako funkcioniše njihov brak u kom i dalje komuniciraju na engleskom.

Šta su nam sve otkrili, pogledajte u videu ispod. 

Foto: D. Milošević/Instagram,
Autor: I. Ankić