Login/Registracija

PRAVILA ŠPAGU, BACALA PARE! Lukas: Performansom su pokazale da su već zvezde! (FOTO)

Tijana Kadović ponovo je iznenadila publiku i žiri u trećem krugu „Zvezda Granda“ sa scenskim nastupom koji je bio poput kabarea. Kad je videla ko je njena protivnica Jelena Ranković se potrudila da parira istom merom pa je šokirala sve kad je po završetku prve pesme izvela špagu na sceni. Tijana se predstavila pesmama „Nemoj da brigaš“ i „Lola“ za koje je imala poseban stajling sa šeširom iz koga su u jednom trenutku ispale novčanice, a ceo performans pratio je spot na video bimu. Posle fantastičnog scenskog nastupa žiri je dao samo jedan glas Jeleni i tri glasa Tijani. 

cc56cc12a654cb35e8a78b830a79d3cb508cde4d

„Ove devojke su svojim nastupima već postale zvezde pa me zanima šta će sad da kaže Jelena pošto je vidovita“, rekao je Lukas i dodao: „Jelena tvoj performans je uticao debelo na tvoje pevanje i zato mi se nije dopalo. Tijana nisi pevala lošije nego inače, performans odličan, dao sam glas za trud i treba da nastavite tako da borite“

„Sve pohvale za vaš performans i igranje ali ja pre svega slušam pevanje. Niste zalužile moj glas“, rekla je Viki, a se Lukas pobunio jer nije razumeo njen komentar.

„Ja stojim iza onoga što sam rekao sad, juče, prekjuče, za pet godina. Avi stalno menjate mišljenje… sad slušam pevanje, sad ne slušam pevanje… Budite jednom pošteni i držite se onoga što sre rekli“, rekao je Aca. 

„Ona špaga je bila za desetku. Što se tiče druge kandidatkinje ona radi pametnu stvar ne samo sa prikolicom, već i matricom koju si napravila sama.Bila si mi odlična! U nastavku ako budeš prošla znaće se za tebe, a već se zna“, rekao je Bosanac. 

„Prva kanditatkinja je pevala loše. Kod Tijane je performas meni jasan, ali ću joj sad reći istinu. Dosadno je bilo! Morala bi sve da potkrepiš boljim pevanjem“, rekla je Marija. Karleuša je rekla kako je Jelena dostigla svoj maksimum u takmičenju.

„Kod Tijane uvek ima jedno ali…. Ti mudro biraš pesme koje tebi leže. Što se tiče performansa nije bilo prirodno. Moraš nešto da promeniš!“, rekla je Jelena. Iako su dobile malo glasova, ove dve takmičarke izazvale su veliku pažnju jer su komentari bili najduži u ovoj epizodi.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić