Login/Registracija

PORODIČNO OKUPLJANJE Pogledajte novu epizodu „Zvezde Granda Specijal“ (VIDEO)

U današnjoj epizodi „Zvezde Granda Specijal“ vladala je prava porodična atmosfera, obzirom da je Saša Popović u goste pozvao Dragana Stojkovića Bosanca i njegovu ćerku Džidžu, kao i Miloša Bojanića i njegovog sina Baneta. 

Miloš Bojanić i Bosanac kroz emisiju sve vreme su se „prepucavali“ ko je od koga napravio zvezdu. Iako je Bosanac tvrdio da je on već uveliko bio poznat u muzičkim vodama i kako je Miloš tada tek počinjao da gradi svoju pevačku karijeru. Bojanić je doduše tvrdio suprotno, ali je otkrio da ga je Bosanac „maltretirao“ u studiju dok je pevao i govorio mu da njegovo pevanje ne valja ništa.

Bosanac je u toku emisije ispričao i jednu anegdotu sa njihovog zajedničkoj gostovanja u Švajcarskoj. Naime, kompozitor je otkrio da ga je Miloš nagovorio da svira sa njim u nekom lokalu i obećao mu da će kao honorar dobiti 1000 „švajcaraca“. Kada se svirka završila, vlasnik objekta je prišao Milošu i Bosancu u nameri da ih isplati, pa je tako Bosancu dao 1000 švajcarkih franaka i častio ga dodatnih 500. „Ja vidim da je Miloš počeo da se vrti na stolici, a gazda počinje da broji njegove pare i to prvo 1000, pa 2000, pa 3000 i na kraju i njemu da 500 švajcaraca preko“, rekao je Bosanac i našalio se kako mu to ipak nikada nije zamerio. „Eto, Marinko i Nada su se posvađali zbog 500 evra, a ti i ja nismo ni zbog 3000“, prokomentarisao je Bosanac i nasmejao sve u studiju.


Džidža je nakon kraće muzičke pauze objavila dve nove pesme, koje je i otpevala u emisiji OVDE. Bane Bojanić se vratio na muzičku scenu nakon 17 godina, a Popović ga je pitao šta je radio dok je bio odsutan sa javne scene. Bane je otkrio da je živeo u Americi gde se oženio i dobio tri ćerke. Pevač se u estradne vode vratio pesmom „Neka“, koju je i otpevao u emisiji OVDE.

Pogledajte celu emisiju:

MENTORSKI ČAS Da li će Đorđe David od NJEGA napraviti novu ROK IKONU? (VIDEO)Foto: D.Milošević,
Autor: M.Jeremić