Login/Registracija

Popović tražio POTVRDU finalistikinji: „Da vidimo da li nas je PREVARILA“

Da su polufinalisti „Zvezda Granda“ maestralni pevači, ali i muzičari uverili smo se u duelu između Crnogorke Tamare Živković (21) i Bosanca Sidika Šabanovića (20) koji su svojim nastupom oduševili sve. 

Tamara je to učinila pesmom „Molitva“, za čije potrebe je zasvirala i flautu, kao i numerom „Crno i belo“, dok se Sidik maestralno predstavio hitovima „Čudna jada od Mostara grada“ i „Omer i Merima“.

Ipak, žiri je rekao svoje, a to je da direktan prolaz u finale zaslužuje Tamara koja je i dobila sedam glasova, dok je Sidik osvojio šest. 

– Tamara mora da uradi još nešto za ovo, da bi dokazala da li zaista svira flautu– rekao je Popović, dok je njena mentorka Ana Bekuta branila i objasnila da je njena miljenica na trećoj godini Muzičke akademije.

– Ajmo, da vidimo da li stvarno znaš da sviraš flautu ili si nas prevarila – poručio joj je Saša, nakon čega je Tamara zasvirala pesmu „Molitva“, što je oduševilo sve, pa i Mariju Šerifović koja je nasmejano zapevala svoj evrovizijski hit. 

– Crna Gora je dobila prvog finalistu ove sezone- rekao je Saša, dok je Sidikova mentorka Snežana Đurišić poručila:

– Čestitam dami, bravo! A i Sidik je bio odličan, želim mu sreću u baražu, neka peva ovako kako je sad pevao i nema zime.

Saša je zatražio od Bekute da prokomentariše svoju prvu finalistkinju, ali ona nije želela da kvari utisak koji je Tamara ostavila. 

– Tamara je sve rekla- zadovoljno je istakla Bekuta. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić