Login/Registracija

Popović RAZOTKRIO Bosanca: „Da je Ceca moja žena…“

Milijev kandidat, Edis Agić u ovom krugu ukrstio je glas sa Cecinim takmičarom, Emirom Alićem.

Edis se predstavio pesmama „Sinovi tuge“ i „Onaj ko te ljubi sretan je“, dok je Emir odabrao „Na raskršću“ i „Prsten, zlatni lanac“.

Rezultat je bio 5:4 u korist Emira.

– Meni je tako žao, ja sam od ovog duela toliko očekivala, a ništa se nije desilo. Edise, prva pesma horor, druga ti je legla ali kompletan utisak se pokvario. Kandidat broj dva bio si bolji u prethodnom krugu. Niste bili na visini zadatka i ono što smo navikli od vas- dala je svoj sud Marija.

Bosanac se složio sa njom i dodao da je glasao za Edisa zato što ima fenomenalnu boju glasa i savtovao ga da pažljivo bira pesme kako bi kvalitete pokazao. 

– Postoji jedan problem kod mentora kod drugog kandidata. Hari Mata Hari je jedan od četiri najboljih pevača na Balkanu kod njega se traži od boje, raspona, dikcije, dinamike savršenstvo– objasnio je Boske.

Ceca ih je podsetila kako je pevao i „Lejlu“ kada su mu jednoglasno dali šest glasova, nakon čega je Popović otkrio šta mu je Boske rekao.

-Priđe Bosanac pre ovog para meni i kaže:“ Da je Ceca moja žena ona bi meni kuvala, ona bi meni prala veš, morala bi tiho da priča u kući, a kada bi otišli u kuću na Kipru, onda bi bilo…– smejao se Saša ističući kako je Stojković kralj, a zatim ga je on ispravio.

– Kako bi bilo lepo da ona uživa, da mi pere, sprema jelo, kada spavam popodne ona se tiho javlja na telefon, a kada ja odem u našu kuću na Kipar ona ostane da pere zavese- poentirao je on.

Ceca se uhvatila u koštac i istakla kako je to ona u potpunosti.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić