Login/Registracija

Popović napravio PRESEDAN u baražu, kandidati OSTALI BEZ TEKSTA (VIDEO)

U poslednjoj emisiji drugog kruga “Zvezda Granda“ predstavilo se 16 sjajnih kandidata, a publika je uživala u hitovima narodne, pop pa i rok muzike.

Borba mentora za svoje pulene i ovoga puta bila je žestoka, a uprkos silnim naporima pojedinaca da se sve završi u korist njihovog tima, Saša Popovič ipak je taj čija je reč poslednja.


Pet kandidata uspelo je da plasira direktno u treći krug sa osvojenih šest glasova a to su bili Omar Džaferovski, Dragana Kostova, Saša Žderić, Dragana Tanasić i Kenan Dervišević.

Popović je pred baraž najavio da nas u trećem krugu očekuje ludilo jer počinju dueli, a zatim počeo sa odabirom još šest kandidata koji će proći dalje.


Julija Petrović, Enis Todić, Bojan Lazin, Haris Hrnčić, Jasmin Đulsić, i Nikola Đorđević bili su te sreće da prođu dalje, dok je ostatak kandidata ostao prilično razočaran.

Međutim, direktor Popović još jednom je dokazao zašto ovaj šou nosi epitet najboljeg već godinama, te saopštio kandidatima srećne vesti.

87 kandidata imamo za treći krug a pošto nam fali još, dalje idu i…- počeo je Saša da govori pa odabrao još Ninu Đumić i Dadu Mešaljić za naredni krug.

Takmičarke su ostale zatečene ali presrećne što su ipak dobile još jednu priliku.

– Devedestog kandidata ćemo da izaberemo kad pogledamo sve emisije- objasnio je Saša za kraj.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac