Login/Registracija

Popović BACAO NOVČIĆ, Ceca i Marija složne: „MRTAV SI!“

Cecin pulen, Luka Aleksić (23) iz Beograda u večerašnjem duelu ukrstio je glas sa Anđelom Petrušić (18) Marijinom kandidatkinjom.

Luka je odabrao pesme „Poludeću“ i „Zar ti“, dok su Anđelim izbor bile „Rasti moj zeleni bore“ i „Nirvana.

Oba kandidata su bila fantastična o osvojila maksimalan broj glasova. 

Saša Popović se našalio kako Ceca obožava kada njeni kandidati dobiju šest glasove zato što tada može da prošeta i pokaže čime raspolaže.

– Mrtav si!- složno su poručile obe mentorke Popoviću kada ih je pitao da li će se drati na njega.

U preglasavanju je rezultat bio izjednačen te je direktor odlučio da je najpoštenije da se baci novčić, a u toj igri sreće Cecin kandidat je pobedio i prošao direktno dalje.

– On je nulu dobio, a evo gde je sada. On radi non-stop i vidi se trud– pohvalila je Luku mentorka, a David je zamerio matricu za pesmu „Poludeću“ smatrajući da je pevao samo na bubanj.

Viki je pohvalila oba kandidata, i rekla kako je presudila Lukina druga pesma za koju je smtrala da je bila slabija, da glasa za Anđelu.

Snežana je rekla kako su oboje interesantni kandidati, ali da je Marijina kandidatkinja dobila prednost jer je Luka imao falševe na par mesta.

– Luka, dobar pokret na scei, prava tinejdž zvezda ali manjak koncentracije. Anđela, prva pesma zanimljiva i nadahnuta, ali nije mi se dopalo previše nazalno bilo je previše za moj ukus. U drugoj pesmi nije bilo nazalno i to je bilo super- istakla je Bekuta.

Marija i Ceca su bile ponosne na svoje kandidate kojima su čestitale.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić